Cum sa procedezi atunci cand vrei sa inchiriezi o masina?

  master
  13/10/2021
  Comentariile sunt închise pentru Cum sa procedezi atunci cand vrei sa inchiriezi o masina?

Daca este prima oara cand te gandesti sa inchiriezi o masina, este important sa stii ca piata acestor servicii s-a schimbat in ultimii ani. Acum preturile sunt accesibile si poti beneficia de multe avantaje.

De exemplu, ai la dispozitie varianta de inchirieri auto Cluj aeroport daca iti doresti o masina care sa te preia atunci cand revii in tara. Descopera din randurile de mai jos de ce un serviciu de inchirieri auto poate fi potrivit pentru tine si ce pasi trebuie sa urmezi in acest sens.

Serviciul de inchirieri auto Cluj aeroport

Daca urmeaza sa te intorci in tara si nu esti incantat sa apelezi la un taxi pentru transport, ai la dispozitie cea mai usora modalitate de a te deplasa: inchiriaza o masina direct din aeroport. Mai mult, daca esti obosit si nu vrei sa conduci, solicita un sofer. In felul acesta, te poti deplasa acolo unde ai nevoie fara a plati costuri exorbitante.

Unde poti circula cu masina inchiriata?

Majoritatea firmelor care se ocupa de inchirieri auto iti pun la dispozitie o masina cu care te poti deplasa acolo unde ai nevoie. Totusi, este important sa te asiguri daca ai un numar stabilit de kilometri pe care ii poti parcurge sau daca poti parasi tara cu autoturismul inchiriat.

Ce costuri ai de achitat?

Principalul cost pe care trebuie sa-l achiti este acela pentru inchirierea masinii. Intreaba daca in pretul stabilit este inclusa si polita de asigurare RCA sau daca este necesar sa o platesti suplimentar. Bine de stiut este ca, poti avea de achitat costuri suplimentare in cazul in care nu returnezi masina la timp sau decizi sa modifici locatia de predare. Daca returnezi masina cu accesorii lipsa sau cu avarii minore, in functie de gravitatea acestora, firma de inchirieri auto iti poate pastra garantia pe care ai depus-o la semnarea contractului. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont, face referire la moneda in care sunt afisate preturile. In mod normal se practica un pret in euro, iar cursul de referinta este cel oferit de BNR in ziua semnarii contractului.

De ce accesorii poti beneficia?

In cazul in care calatoresti cu un copil cu varsta sub 3 ani, acesta trebuie sa fie asigurat intr-un scaun de copil. Atunci cand rezervi masina, solicita firmei de inchirieri sa-ti puna la dispozitie si acest scaun special. In cazul in care anunti din timp, poti beneficia de el in mod gratuit. Alte detalii de care poti beneficia, fac referire la: masina dotata cu pachet de iarna, lanturi pentru roti sau alte accesorii in cazul unui autoturism de lux.

Cum poti proceda in cazul in care ai parte de un eveniment in trafic?

In situatia in care esti implicat intr-un accident sau masina nu mai functioneaza, trebuie sa iei legatura cu reprezentantii firmei de unde ai inchiriat autoturismul. Majoritatea firmelor au un program non-stop si iti vor transmite informatiile de care ai nevoie.

De ce acte ai nevoie pentru a inchiria o masina?

Ca sa fii eligibil in vederea inchirierii unei masini, trebuie sa ai o carte de identitate si un permis de conducere valabil. Varsta minima acceptata este intre 19 si 21 de ani. Daca indeplinesti aceste conditii, atunci poti inchiria oricand un autoturism.

La ce companie de inchirieri auto poti apela?

Important este sa colaborezi cu o companie de inchirieri auto care ofera servicii in mod transparent. Mai mult, aceasta trebuie sa detina o gama variata de masini si sa aiba experienta in domeniu. Firma Caroutis poate fi exact ceea ce cauti. Acceseaza site-ul caroutis.com si alege masina potrivita tie!

 

Date de contact: E-mail: reservations@caroutis.com / Telefon: +4 0747 134 901

 

 


About