Curs de calificare în meseria de lucrător în comerț

  Top Tabu
  7 months ago
  0
  168

Centru de Formare Profesională Eurodeal îți pune la dispoziție un curs de calificare în meseria de lucrător în comerț. Dacă te pasionează acest domeniu și îți dorești să înveți mai multe informații și practici cu privire la acesta, acum este șansa ta! O șansă pe care n-ar trebui să o ratezi.

Ce înseamnă, mai exact, acest curs de calificare în meseria de lucrător în comerț? Care sunt cele mai importante atribuții și concepte pe care ți le vei însuși odată cu parcurgerea acestui curs?

Printre multele competențe pe care vei avea posibilitatea de ale dobândi, alături de experți în domeniu vei învăța despre comunicare și numerație, utilizarea calculatorului și prelucrarea informației, dezvoltarea personală și lucrul în echipă, dar și organizarea locului de muncă.

Și pentru că îți dorești să devii cel mai bun, nu vei omite nici subiecte care vizează partea de pregătire pentru integrarea la locul de muncă, satisfacerea cerințelor clienților, comunicarea profesională, asigurarea calității și nu în ultimul rând, calcule economice specifice aprovizionării și distribuției mărfurilor alimentare și nealimentare.

În esență, tot ceea ce vei învăța va fi pus și în practică, pentru că în acest fel, cei care te învață se pot asigura că excelezi.

Cât va dura cursul? Care este perioada în care acesta poate fi finalizat? Știu că ți-ar plăcea să scapi cât mai repede și să acumulezi informațiile într-un timp relativ scurt. Cursul, însă, se întinde pe o perioadă de 10 săptămâni, 10 săptămâni în care nu vei bifa doar subiectele amintite anterior.

Te vei  perfecționa și în organizarea activității comerciale, sortarea, depozitarea și pregătirea mărfurilor, administrarea ambalajelor și mărfurilor, respectiv aprovizionarea cu mărfuri alimentare și nealimentare de care are nevoie magazinul în cauză.

Îți vine a crede că într-un timp relativ scurt poți învăța atât de multe lucruri? În cazul în care ești o persoană conștiincioasă și dornică de cunoaștere, vei vedea că nu vei întâmpina nicio problemă în  a asimila tot ceea ce este nou.

Perfecționarea ține de ceea ce deți, și în România, în momentul de față, fără o diplomă sau fără vreun certificat este foarte greu să găsești ceva de muncă care să-ți satisfacă și nevoile.

Tocmai pentru că aceste siuații sunt neplăcute și, din păcate, tot mai multe, de acum încolo Centrul de Formare Profesională Eurodeal te învață cum să te respecți.

Te învață, înainte de toate, ce tehnici trebuie să folosești pentru a deveni cel mai bun. Și cel mai important, ți se oferă posibilitatea de a avea un loc de muncă stabil în domeniu.

Nu asta este ceea ce ne dorim toți? Un loc de muncă stabil, care să ne și placă? Dacă pentru tine pasiunea este mai presus de toate, atunci încercă cursul de calificare în meseria de lucrător în comerț. Pentru că atât tu contezi, cât și oamenii cu care vei intra în contact.

Alege să faci ceea ce-ți place, chiar dacă ești doar absolvent de liceu. Acum este momentul să alegi ceea ce este mai bine pentru tine. Construiește-ți viitorul cu ajutorul Centrului de Formare Profesională Eurodeal!


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *