Dam o noua utilitate micilor materiale uitate. Recicreativi pentru doamne si mediu

  Top Tabu
  27/02/2022
  Comentariile sunt închise pentru Dam o noua utilitate micilor materiale uitate. Recicreativi pentru doamne si mediu

Martisoare #focustogreenecolife

Evenimentul “Focus to Green-Eco-Life”, susținut de AQUA Carpatica, sprijina mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Luna lui Martisor ia startul saptamana viitoare, asa ca am vrut sa fim eficienti la maximum. Chiar si bucatile mici din diverse materiale pot fi reciclate intr-un mod creativ. Tinta noastra a fost realizarea de Martisoare #focustogreenecolife.

Am gasit fiecare prin casa materiale pe care nu le mai folosim: plastic, lemn, pluta, panza, hartie, sfoara si plastic. N-a contat forma, culoarea sau marimea lor. Le-am fi aruncat la cosul de gunoi, in loc sa le dam o noua utilitate… Recicreativa.

Am profitat de sarbatoarea de Dragobete si de acest weekend pentru a mesteri martisoare pentru sufletele feminine. Am mai adaugat putina culoare si sclipici si gata!

Materialele reciclabile ne-au fost prietene zilele acestea. In parcul Riviera si la Gradina Botanica din Bucuresti am creat martisoare originale „altfel”, care sprijina si sunt prietenoase cu natura si mediul.

Alaturi de eco-martisoare nu a lipsit sticla de apa plata Aqua Carpatica, pentru o hidratare corecta a trupului, dar si a emotiilor noastre.

Martisoarele confectionate vor fi daruite reprezentantelor Administratiei Fondului pentru Mediu din Bucuresti, in semn de apreciere pentru munca depusa in sprijinul sustinatorilor „verzi”. Administratia Fondului pentru Mediu este principala institutie care asigura suportul financiar pentru realizarea proiectelor si programelor pentru protectia mediului din Romania.

Opteaza constient pentru mini eco-martisoarele cu impact benefic asupra mediului fizic, dar si emotional. Fiecare actiune ce aduce un strop de curatenie si de bucurie in mediul inconjurator conteaza si ajuta!

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, ” este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).


About