De câți bani ai nevoie pentru a cumpăra Playboy Mansion

  ioana
  12/01/2016
  Comentariile sunt închise pentru De câți bani ai nevoie pentru a cumpăra Playboy Mansion

Dacă ai visat vreodată la a petrece alături de Hugh Hefner și iepurașii săi, visul tău poate deveni acum realitate. Playboy Mansion a fost scoasă la vânzare pentru suma de 200 milioane de dolari. 

hugh hefner

În același preț este inclus și legendarul Hugh Hefner, căci el nu are nici un gând să se mute după cele patru decenii în care a dat cele mai tari petreceri.

Faimoasa vilă tocmai a fost listată pe piață cu un preț de 200 milioane $. Playboy Mansion se află pe o proprietate de 217,000 metri pătrați, iar vila în sine se întinde pe 20,000 mp și are 29 de dormitoare.

Imobilul este deținut în prezent de Playboy Enterprises, iar Hugh este chiriașul permanent pe care noi proprietari ai vilei vor fi nevoiți să îi permită să locuiască în continuare acolo pe termen nedeterminat.

playboymansion

Proprietatea cuprinde vila principală, dar și o casă de oaspeți cu 4 dormitoare.

playboy mansion

Vila se află într-o zonă exclusivistă, între Beverly Hills și Westwood.

playboy mansion 2

Playboy Mansion a fost construită în 1927 în stilul Gothic Tudor. Ea reprezintă de aproape un deceniu sediul central al imperiului creat de Hugh Hefner.

but-it-seems-to-have-been-a-good-investment-the-200-million-asking-price-is-one-of-the-highest-private-residence-prices-in-the-us

În interiorul casei există o sală de fitness, o sală de jocuri, un home cinema și, bineînțeles, o cramă cu vinuri scumpe.

Pe lângă toate acestea, noii proprietari se pot bucura și de un teren de tenis, de piscină, o piscină privată și o peșteră. Mai mult decât atât, vila este una dintre puținele proprietăți private din Los Angeles care deține o licență pentru o grădină zoologică.

if-youre-in-the-mood-to-create-a-menagerie-have-at-it-the-mansion-is-one-of-the-few-private-los-angeles-residences-that-has-a-zoo-license

 

 


About