De ce aspecte sa tii cont cand vrei sa faci cadou un ceas barbatesc?

  Top Tabu
  20/05/2020
  Comentariile sunt închise pentru De ce aspecte sa tii cont cand vrei sa faci cadou un ceas barbatesc?

Urmeaza o zi speciala in viata unei persoane dragi tie si iti doresti sa marchezi acest moment intr-o maniera deosebita, iar surpriza pe care i-o pregatesti sa fie una intradevar memorabilia.

Daca in cautarea celui mai potrivit cadou pentru un sarbatorit de gen masculin te-ai oprit, dupa mai multe deliberari, la varianta alegerii unui model din oferta de ceasuri barbatesti, atunci vezi aceste sfaturi, care ar putea sa te ajute astfel incat sa reusesti sa te decizi mai usor.

Mai intai, trebuie sa stii cat mai multe despre stilul sarbatoritului, astfel incat sa intuiesti mai lesne ce i s-ar potrivi mai bine in materie de ceas de mana. Daca este o fire energica, sportiva, cu siguranta un model de ceas analog digital, cu cronometru, rezistent la apa, este o varianta numai buna pentru un dar inspirat sip e care il va purta apoi cu placere.

Daca prefera sa se imbrace de fiecare data cand are ocazia cat mai elegant, este atent la detalii, cel mai potrivit model de ceas ar fi unul cu stil. In acest caz, cu siguranta sarbatoritul are deja  in colectia personala cateva modele, deci afla despre ce articole este vorba pentru ca surpriza ta sa nu semene prea mult cu ceea ce poarta deja. Daca vei opta pentru un ceas cu bratara metalica, intereseaza-te daca in mod normal alege auriu sau argintiu pentru a-i respecta preferintele si in cazul cadoului pe care il pregatesti.

Daca totusi vei alege ca bratara ceasului sa fie din piele naturala, atunci atat culoarea neagra, cat si cea maron sunt optiuni elegante, clasice  si  indiferent de varianta aleasa in final  le va putea accesoriza cu usurinta la tinutele sale.

In schimb, daca persoana pentru care pregatesti surpriza este genul dinamic, mai mereu implicat in tot felul de proiecte si pentru care timpul parca niciodata nu e suficient pentru cate sarcini are de indeplinit, atunci poti opta pentru un model de ceas barbatesc cu conexiune smart, cu o serie intreaga de functii, Bluetooth, iluminare led, incarcare solara si altele de acest tip, care ii pot fi de folos in multe din activitatile sale curente, dar si cu un design modern, care sa-l completeze perfect.


About