De ce calitatea si tipul anvelopelor sunt atat de importante ?

  Top Tabu
  04/01/2022
  Comentariile sunt închise pentru De ce calitatea si tipul anvelopelor sunt atat de importante ?

Indiferent de cât de scumpă este marca sau modelul vehiculului pe care îl conduceți, performanța acestuia este grav afectată de calitatea anvelopelor și de aderența pe care o oferă. Fiecare parte a unui vehicul are un scop. Cu toate acestea, anvelopele sunt un domeniu care este adesea neglijat. A avea anvelope adecvate poate îmbunătăți eficiența consumului de combustibil, manevrabilitatea și siguranța generală. Citiți în continuare pentru a afla importanța anvelopelor, precum și câteva sfaturi pentru alegerea setului potrivit.

 

Importanța înlocuirii anvelopelor atunci când este necesar

 

Când ar trebui să vă înlocuiți anvelopele?

 

Este o întrebare importantă cu un răspuns simplu.

 

Anvelopele au denivelări ridicate de aproximativ 1,6 mm înălțime, numite indicatori de uzură, în canalele principale ale benzii de rulare. Odată ce anvelopa s-a uzat până la nivelul indicatoarelor, înlocuiți-le.

 

Veți observa săgeți marcatoare și pe umeri. Acestea sunt la aproximativ 30 cm una de cealaltă, arătând spre indicatoare.

 

Anvelopele noi au o adâncime a benzii de rulare de aproximativ 6 până la 10 mm. Pe măsură ce conduceți mașina, această bandă se va uza. Odată ce anvelopele se uzează până la indicatorii de uzură, este timpul să montați alte anvelope noi. Dacă încă nu sunteți sigur când să montați anvelope noi pe masina dvs, puteti discutata cu oricare dintre specialistii vadrexim.ro in anvelope în anvelope pentru ajutor de specialitate.

 

Alege sa cumperi anvelope de pe magazinul de anvelope auto online Vadrexim.ro  si vei beneficia de transport gratuit pentru fiecare set de cauciucuri noi achizitionate.  Aici vei gasi intodeauna pneuri auto pentru toate anotimpurile, anvelope de vara, iarna si all season, anvelope premium sau de buget cu vanzare directa din magazin sau online prin plasarea unei comenzi pe siteul vadrexim.ro, cauciucuri ieftine si bune pentru toate tipurile de autovehicule: turisme, autoutilitare, SUV-uri si camioane. Pe lângă furnizarea de anvelope se ocupă și de montarea și echilibrarea acestora.

 

Verificați întotdeauna manualul de utilizare pentru a vă asigura că sunt achiziționate anvelope cu dimensiunea adecvată. Nu numai că un set nepotrivit poate afecta confortul general al conducerii, dar poate crea și o problemă serioasă de siguranță.

Un alt pas fals este amestecarea și potrivirea anvelopelor. Patru anvelope de patru feluri se vor mișca diferit atunci când vehiculul este in miscare, afectând atât performanța masinii, cât și capacitatea de a conduce fără probleme și în siguranță.

De asemenea, este foarte important să aveți un set de anvelope adecvate condițiilor meteorologice actuale. O capcană în care cad mulți șoferi este să creadă că pot scăpa cu anvelopele pentru toate anotimpurile pe tot parcursul anului calendaristic. Deși anvelopele pentru toate anotimpurile sunt utile în lunile de primăvară, vară și toamnă, pur și simplu nu sunt sigure pentru utilizare în timpul iernii daca avem de-a face cu oiarna bogata in precipitatii. De exemplu, acestea nu prind bine drumul și pot fi principala sursă a unui accident, mai ales dacă drumul este înghețat si acoperit cu multa zapada. Ca rezultat, asigurați-vă că treceți întotdeauna la anvelopele de iarnă aproape de sfârșitul toamnei. Pentru siguranță și  performanță optime, odată ce gheața s-a topit si a venit primavara, anvelopele de iarna ar trebui apoi să fie schimbate înapoi cu anvelope de vara sau toate anotimpurile.

Pentru informații suplimentare despre anvelope cat si pentru mai multe detalii despre acest subiect sau pentru oferte de cauciucuri cu LIVRARE GRATUITA poti intra pe siteul de anvelope www.vadrexim.ro , tel. 0730.710.764.

 

 

 


About