DE CE ESTE SINGUR CUC(U). TRANFER ILEGAL DE IMAGINE ÎN CAZUL ELENEI CHIRIAC

  Top Tabu
  14/06/2022
  Comentariile sunt închise pentru DE CE ESTE SINGUR CUC(U). TRANFER ILEGAL DE IMAGINE ÎN CAZUL ELENEI CHIRIAC

Conform legislației romane, dar și normelor Uniunii Europene, publicarea neautorizată a unei fotografii sau asocierea cu numele unei vedete constituie o încălcare a prevederilor legii privind dreptul de autor, informează pagina de Instagram Viperele Vesele.
Elena Chiriac a devenit celebră mai întâi la reality show-ul Ferma Vedetelor de la Pro TV, unde a ocupat locul 2, după Augustin Viziru, învingând în probele fizice campioni mondiali printre care Andrei Stoica (MMA). 
Ulterior a ocupat tot locul 2 la Survivor în Republica Dominicană, la reality-show-ul difuzat de Pro TV, după Alex Delea, învingând sportivi mari precum Ionuț Popa sau Alex Nedelcu.
Procedeul prin care unele persoane sau branduri se folosesc ilegal de imaginea unei vedete se numeşte transfer de imagine.
Iar Cucu (pe numele său Adrian Horațiu Cuc), un fost concurent de la Survivor, a folosit, deja, această metodă, cu Elena Chiriac.
Acesta a utilizat o poză realizată în prezența Elenei Chiriac la Untold și un mesaj ce se dorea a fi amuzant, transmițând mesajul fals că este iubitul ei.
Ce este grav și rușinos este faptul că a făcut acest lucru în absența Elenei, care se afla în Republica Dominicană, fără acces la tehnologia digitală și fără posibilitate de drept la replică.
O procedură ilegală, de altfel. Iar folosire abuzivă a imaginii Elenei în scopuri de imagine personală sau comercială poate fi considerată a fi delict, care se poate sancționa cu închisoarea (minimum două luni – maximum șapte ani) și cu amendă de la 200.000 de lei la 10 milioane de lei, dacă fapta nu constituie o infracțiune mai gravă.
Întoarsă în țară, Elena dezminte în emisiunea La Măruță această minciună a lui Cucu.
Acesta pedalează în continuare pe gafă și mai încearcă, încă o dată și în mod jalnic, să transmită presei că, de fapt, s-a despărțit de Elena…”din cauza distanței”. 
Ne întrebăm ce „iubită” o să-și aleagă, pe viitor, Cucu, eventual tot de la vreun reality-show filmat în străinătate, pentru a nu putea domnișoara să dezmintă frumusețe de „relație”.
Dacă o ține tot așa, cu astfel de iubite inventate, Cucu poate să țintească poziția de lider… în topul onaniștilor.


About