De ce să alegi studioul de videochat HeraStudio? De ce modelele de top aleg HeraStudio?

  Top Tabu
  10/10/2021
  Comentariile sunt închise pentru De ce să alegi studioul de videochat HeraStudio? De ce modelele de top aleg HeraStudio?

Alegerea studioului de videochat potrivit pentru tine poate fi un proces solicitant. Totuși, este unul esențial, de care va depinde bunăstarea ta ulterioară. Dacă te gândești să devii model de videochat, cu siguranță ai văzut o mulțime de anunțuri de angajare sau ai accesat numeroase site-uri în domeniu, care mai de care mai atractive și mai interesante din punct de vedere câștiguri sau condiții de lucru. În loc să te lași dusă de val și dominată de sentimentul entuziasmului, este indicat să-ți păstrezi rațiunea și să tratezi „la rece” aspectele pro și contra fiecărui studio de videochat în parte. Următoarele rânduri își propun să-ți ușureze procesul de căutare și să-ți expună sincer și ferm cum stau lucrurile la studioul de videochat din Brașov Herastudio.

 

Care sunt principalele motive pentru care să alegi să lucrezi la un studio vidochat?

Chiar dacă fericirea nu este neapărat condiționată de venitul lunar, cu siguranță ea poate fi influențată. Fericirea este relativă și înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți. Însă nu putem nega că un salariu mare – care îți poate permite confortul de a locui într-o casă frumoasă, de a călători des sau de a achiziționa lucruri fără să ai grija zilei de mine – nu îți poate aduce bunăstarea. Pentru că salariul minim pe economie din România este printre cele mai mici din Uniunea Europeană, majoritatea românilor nici măcar nu îndrăznesc să viseze la dorințe sau economii, întregul salariu consumându-se pe necesitățile traiului de zi cu zi. Pentru că activitatea de model la un studio de videochat nu necesită experiență și poate oferi bani mulți într-un timp foarte scurt, atracția tot mai multor fete și băieți pentru acest domeniu nu este un lucru surprinzător. Pe lângă aspectul material, locația în care lucrezi este frumos amenajată, te bucuri de libertatea de a-ți alege intervalul de timp în care să lucrezi, ai timp pentru alte activități sau pentru continuarea studiilor, te bucuri de cadouri și premii motivante, beneficiezi de sprijin constant pentru te integra cât mai bine și pentru a obține performanțe bune încă de la început. Acestea sunt principalele avantaje oferite de activitatea la un studio de videochat. Ce este important să reții? Că există mai multe de-atât.

 

De ce să alegi HeraStudio din Brașov pentru a lucra la videochat?

Independență financiară. Este bine cunoscut faptul că domeniul IT se plătește bine. Totuși, pentru a activa în industrie ai nevoie de pregătire și…chemare. Videochatul este singurul domeniu care nu necesită experiență și îți poate oferi același salariu (sau chiar mai mare). Însă oricât de bine sună, nici studioul de videochat nu este pentru toată lumea. Trebuie să fii ambițioasă, deschisă la nou, jovială, dornică să îți îmbunătățești constant versiunea. Pentru ca toate aceste lucruri să se contureze, HeraStudio îți pune la dispoziție un trainer și mai mult de-atât: o persoană care să-ți fie apropiată, empatică și alături în orice nevoie de-a ta.

Nu ai nevoie de experiență. Dacă ești ambițioasă și implicată, în numai 3 luni poți deprinde secretele succesului în industria de videochat. În vreme ce alte joburi necesită un CV stufos și minim 2 ani de experiență, un studio de videochat nu-ți cere decât să fii deschisă la a-ți defini farmecul personal. Trainerul pus la dispoziție de către studio te va ajuta să afli tot ce trebuie să știi despre job și va susține în fiecare zi pentru a-l îndeplini cât mai bine.

Program de lucru flexibil. Poate că vrei să-ți continui studiile. Poate că vrei să ai mai mult timp pentru tine. Cert este că jobul de model la un studio de videochat îți permite să-ți alegi intervalul orar în care vrei să lucrezi. Poți alege să lucrezi dimineața sau în tură de noapte, astfel încât să găsești echilibrul între viața profesională și cea personală.

Ai parte de dezvoltare personală. Să lucrezi ca model la un studio de videochat nu înseamnă să stai frumos ca o păpușă. Numai cu ajutorul inteligenței emoționale, șarmului personal și altor tehnici de manipulare și de seducție poți reuși să păstrezi membrul interesat de conservația cu tine și, implicit, să-ți asiguri câștiguri satisfăcătoare în cont. Acest proces, cât și provocările jobului în sine – învățarea/ perfecționarea limbii engleze, învățarea unor cunoștințe de cultură generală și tehnici de arta conversației – îți oferă posibilitatea de a te dezvolta în mod constant.

Ai alături o echipă care te susține în fiecare zi. Salariul mare nu înseamnă totul. Să lucrezi alături de o echipă care se simte ca și cum ar fi o a doua familie este un aspect esențial, care te determină să vii cu drag la muncă. Unul din avantajele de a lucra alături de un studio videochat este acela că vei desfășura acest job într-un cadru profesionist, alături de oameni care te vor ajuta să devii la rândul tău o profesionistă. De la echipa tehnică la psihologi, makeup artiști, stiliști și managerul de resurse umane – cu toții îți vor fi alături și te vor susține pe tot parcursul carierei tale, studioul de videochat HeraStudio asigurându-ți cadrul necesar pentru ca tu să vii la job relaxată și fericită.


About