De ce sa investesti in seminee pe gaz? Afla tot ce trebuie sa stii despre ele!

  master
  06/07/2021
  Comentariile sunt închise pentru De ce sa investesti in seminee pe gaz? Afla tot ce trebuie sa stii despre ele!

Ai studiat gama de seminee pe care o ai la dispozitie, dar inca nu ai decis asupra unui model care sa se potriveasca perfect in locuinta ta? Orienteaza-te catre unul care functioneaza pe gaz si te vei bucura de o gama larga de avantaje. De exemplu, vei avea intotdeauna parte de o sursa suplimentara de caldura si, in acelasi timp, te vei bucura de o atmosfera extrem de placuta in timpul iernii, atunci cand vei putea petrece timp de calitate alaturi de cei dragi!

De ce sa investesti in seminee?

Semineele sunt extrem de populare in prezent, intrucat aduc un plus de stil in locuintele in care sunt amplasate. Daca iti doresti sa ai parte de un plus de confort termic, atunci nu ezita sa investesti intr-un produs de calitate, care functioneaza pe baza de gaz. Modelele din aceasta categorie sunt extrem de eficiente, asigurandu-ti rezultate de top pe termen lung!

Particularitatile semineelor pe gaz

Inainte de a face o investitie, este important sa stii si care sunt particularitatile semineelor pe gaz, astfel incat sa-ti fie cat mai usor sa iei o decizie:

  • poti utiliza o telecomanda pentru a porni si pentru a stinge semineul: nici macar nu mai trebuie sa te ridici de pe canapea. In acelasi timp, trebuie sa stii ca poti seta intensitatea focului din interiorului semineului in functie de cum te simti cel mai confortabil;
  • nu ai nevoie de un cos traditional de fum, asa cum se intampla in cazul altor modele. De ce? Gazele emanate de catre semineele pe gaz seamana foarte mult cu cele emanate de o centrala de apartament si au nevoie numai de o evacuare concentrica;
  • semineele pe gaz sunt foarte usor de intretinut, dar si de utilizat;
  • intrucat sunt prevazute cu sisteme de siguranta prin ionizare, semineele asigura combustia gazului in situatiile in care nu este suficient aer in interiorul focarului;
  • geamurile semineelor pot fi personalizate cu sisteme antireflexie, daca iti doresti acest lucru.

Usor de montat

Un alt aspect extrem de important, pe care este bine sa-l iei in calcul este acela ca semineele pe gaz sunt foarte usor montat. Lasa acest pas in grija expertilor care sunt bine pregatiti in domeniu si care dispun de toate ustensilele necesare pentru a-ti oferi siguranta de care ai nevoie.

Din ce materiale sunt realizate?

Materialele utilizate pentru realizarea semineelor pe gaz sunt unele rezistente, asigurandu-ti siguranta si fiabilitate. Otelul de 4 mm este perfect pentru a fi folosit pana la 10 – 15 ani, fara sa aiba nevoie de reparatii sau de o intretinere speciala. Cat despre traseul de evacuare, el poate fi de pana la 30 de metri liniari si este orizontal, fiind astfel extrem de practic.

Te bucuri de o atmosfera de basm la tine acasa!

Daca pana acum ai avut parte de seminee numai in hoteluri, pensiuni si localuri, nu mai sta pe ganduri si investeste intr-un model care se potriveste locuintei tale! Astfel, serile de iarna devin cu adevarat magice, mai ales daca le imparti cu cei dragi!

Seminee-Expert.ro iti ofera posibilitata de a studia o gama foarte larga de seminee pe gaz foarte interesante atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere tehnic. Aloca-ti timp sa descoperi modelul in care se potriveste cel mai bine in locuinta ta, iar apoi comanda-l online, economisind astfel timp si bani. Iarna te vei bucura de un plus de confort termic, dar si de un aspect extrem de interesant in casa!

Date de contact:

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

E-mail: office@seminee-expert.ro

 


About