De la Slatina la București prin Londra, s-au pe unde au condus Ghiță și Pocora Parimatch-ul

  Top Tabu
  04/03/2023
  Comentariile sunt închise pentru De la Slatina la București prin Londra, s-au pe unde au condus Ghiță și Pocora Parimatch-ul

Pocora este ultimul mohican activ, care a aparținut fostei conduceri. Adică, membru in grupul lui Dan Ghiță, de altfel cam singurul rămas cu pix în mână, prin instituția care supraveghează gamvlingul din România. Influența necesară pentru a ajunge la conducerea ONJN a grupului Ghiță-Tudor vine din inima Olteniei și cu voia D-lui Voiculescu de la Olt. Înainte de marile demisii și demiteri din, deja celebrul și mediatizatul grup Ghiță, membrii săi aflați încă în funcții au bătut palma cu ucraineni de la Parimatch. La început nu era stabilit vreun deadline lăsând lucrurile să se desfășoare la oportunitate, în mod organic, având în vedere că Parimatch era pe lista neagră a ONJN.

Celebrul blacklist înființat în instituție, de pe vremea președinției Odetei Nestor, interzice licențierea oricărei platforme de gambling, care figurează pe aceasta listă. Bineînțeles că există și vor exista excepții de la regulă, dar cu o condiția, respectiv, casă de pariuri, aflată în culpa, să aibă suficiente argumente prin conturi și multă bunăvoință în lichidități. Din fericire Parimatch este extrem de eligibilă la toate capitolele. După cum bine știm cu toții, în țara vecină a izbucnit războiul. În astfel de situații afacerile din gambling sunt printre primele, care dispar. Așa că insistențele Parimatch au început să crească în mod natural. Implicit ucraineni au mai adăugat un zero la bunăvoință, dar au fixat și un deadline pentru 2023.

Grupul format în jurul lui Dan Ghiță se automotivează și încearcă prin amicul Pocora o licențiere prin metoda lista suplinentară, care să evite comisiile ONJN și să meargă direct la Consuliul de Supraveghere. Consiliu care votează cam 99% dinceea ce propune președintele, fie el și interimar. Este momentul când o altă gașcă din ONJN, cea a celebrului Simota (președintele pentru 3 zile al instituției) început să strige: de ce doar ei și noi nu? Ba că nu-i legal și că orice semnătură este un caz penal. Astfel toată lumea s-a mai liniștit, dar s-a mobilizat dupa un time-out bine-venit și pe alte meleaguri.

Ca atare, Interimarul ONJN-ului, împreună cu unul dintre subalterni au plecat în delegație la ICE 2023, târgul londonez de gambling unde s-u întâlnit programat, cu același Dan Ghiță. Cel din urmă i-a invitat să dejuneze înpreună la un restaurant de fițe din Londra. Cum Parimatch este operațional activă și-n Anglia, ba chiar sponsorul lui Chelsea FC, și-a trimis unul din șefi să plătească masa și să scrie niște cifre pe un șervețel și alte idiograme.

Cert este că s-a stabilit ca toată lumea să stea liniștită până la rotativă guvernamentală din mai, cănd va fi numi un președinte plin. Acesta, prin prisma funcției va avea un pix mai înțelegător, dar și semnătura mai fermă. Iar dacă acesta se va numi Pocora va face tot posibilul ca alături de Dan Ghiță și Voiculescu să aibă cel puțin un rând de echipament de la Chelsea FC. Trei luni mai sunt pănă la roativă, așa că răbdare și tutun de calitate, de ăla pe care îl aprinzi cu hârtia de 100 de dolari!


About