Doua tinere ranite grav in Colectiv au o noua sansa la o viata normala

  Raluca Pascu
  03/11/2016
  Comentariile sunt închise pentru Doua tinere ranite grav in Colectiv au o noua sansa la o viata normala

VIATA DUPA COLECTIV: A trecut un an de la tragedia din clubul Colectiv, insa victimele dezastrului de atunci nu au uitat nici macar o secunda de tragica noapte care le-a lasat urme atat pe corp cat si in suflete. Pentru niciunul din cei implicati viata nu va mai fi vreodata la fel.

Mihai Albu Colectiv

Cu toate ca in alte tari ar fi trebuit sa primeasca ajutor de la stat sa isi recapete infatisarea, victimele incendiului nu au reusit decat sa beneficieze de tratarea ranilor deschise si… cam atat. Toate au lasat cicatrici vizibile, mutilandu-i pentru totdeauna.

Adina Apostol si Oana Rotariu sunt doua tinere care au ramas fara par in urma tragediei din Colectiv. Practic, lor nu le va mai creste podoaba capilara niciodata, fara ajutor specializat. Norocul lor este, insa, ca l-au cunoscut pe Mihai Albu, iar acum ambele vor beneficia de ajutorul unui medic specializat pentru implant de par. Asadar, in cateva luni, cele doua tinere se vor bucura din nou de o infatisare cat mai normala si isi vor recapata din feminitate.

Dupa noaptea fatidica, Adina si Oana au ajuns la spital in coma. Au mers pentru tratament si in strainatate, insa acum sunt dependete de peruci pentru a avea o infatisare normala. Ca ele sunt si alti zeci de tineri pentru care, insa, nu se face mai nimic in vederea reintegrarii lor in viata sociala.


About