Breaking News

Dr. Streinu-Cercel: ‘Mă gândesc, cât de duși cu capul să fim ca să nu înțelegem că vaccinarea este un lucru bun’

  Top Tabu
  6 months ago
  0
  93

Adrian Streinu-Cercel, directorul de la ”Matei Balș”, a declarat, la o conferință despre vaccinare, că o persoană care se îmbolnăvește de tetanos are dureri mari, resimțite la nivelul întregii musculaturi. Doctorul a spus că nu există vaccin împotriva prostiei, făcând referire la cei care îl refuză, potrivit mediafax.

Citește și: Anunț de ultimă oră din partea DNA! S-a descoperit trafic de influență de milioane de euro

„Nu vreau să mai văd tetanos. În tetanos, persoana respectivă are niște dureri atât de îngrozitoare încât nu vă puteți imagina, toată musculatura este contractată. Gândiți-vă că faceți un cârcel și multiplicați durerea de la cârcelul respectiv la întreaga musculatură și o să vedeți care este magnitudinea. Și asta când poți să previ tetanosul cu vaccinarea. Adică, mă gândesc, cât de duși cu capul să fim ca să nu înțelegem că vaccinarea este un lucru bun”, a declarat, sâmbătă, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. dr. Matei Balș” din București.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

Declarațiile au fost făcute în cadrul conferinței naționale RoVaccin, care a avut loc sâmbătă.

Blamând faptul că foarte mulți români încă refuză să se vaccineze, doctorul Streinu Cercel a făcut și o glumă, ironică, în cadrul conferinței, declarând că ar trebui făcute cercetări pentru un vaccin împotriva prostiei.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

„A fost și problema cu HPV-ul. Să-i mulțumim Celui de sus că a venit acum un vaccin cu 9 valențe, și că scade rata de producere a cancerului de col uterin cu peste 98 la sută. Pentru că femeia care face cancer de col uterin este o femeie tânără, în floarea vârstei, la 34 de ani, și lasă în urma ei, ce să vezi, o familie cu copii. (…) Nu există vaccin împotriva prostiei. Tot va trebui cumva să facem cercetări în acest sens”, a mai declarat profesorul Cercel.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *