Breaking News

Drama neştiută a Nicoletei Luciu! Copilărie cu bătăi şi abuzuri pentru diva după care au suspinat toţi bărbaţii

  Top Tabu
  3 months ago
  0
  39

A fost o vreme când aproape toţi bărbaţii din România aveau fantezii cu voluptoasa brunetă. Nicoleta Luciu era visul oricărui mascul. După viaţa de asistentă tv, a urmat imediat viaţa de femeie măritată, evident Nicoleta Luciu devenind nevastă de milionar. E fericită, împlinită, cu o familie numeroasă, la sute de kilometri depărtare de Capitală şi de viaţa agitată de aici. Nicoleta Luciu locuieşte la Miercure Ciuc şi are patru copii cu soțul ei, Szolt Csergo.

Ceea ce nu se ştie însă despre Nicoleta Luciu este că n-a avut parte de o copilărie can poveşti. Apropiaţi ai vedetei spun că, la un moment dat, tânjind după îngheţată şi gumă, a furat economiile mamei. Deşi şi-a dat seama că a greşit şi a mers cu flori acasă, mama ei n-a ţinut cont şi i-a tras o bătaie zdravănă pe care Nicoleta n-a uitat-o prea uşor!

Citeşte şi: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Tatălui Nicoletei Luciu, singur din cauza băuturii

Ceea ce a marcat-o însă definitiv pe fosta divă de la Pro TV a fost faptul că tatăl ei a fost dependent de alcool. I-a făcut copilăria grea, iar Nicoleta şi-a amintit mereu cu tristeţe de treaba asta.

Eu n-am trăit într-o familie în care iubirea să fie prezentă. Am învățat într-un liceu în care cel puțin unul dintre părinți bea din cauza sărăciei. Nu era noapte în care să nu aud că o femeie era bătută, să nu aud uși trântite sau copii plângând. Știu ce înseamnă să trăiești într-o familie în care alcoolul este o problemă. Tata avea o problemă cu alcoolul, încă are și a rămas singur. Îmi pare rău că tata a rămas singur din cauza alcoolului”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *