Drama unei cunoscute prezentatoare tv! Cum a ţinut-o în teroare fiica ei, aflată la studii în Canada

  Top Tabu
  8 months ago
  0
  87

Cred că sunteţi puţini cei care nu aţi văzut măcar o dată „Ceaiul de la ora 5” al Marinei Almăşan sau nu aţi auzit despre îndrăgita prezentatoare pe vremea când era căsătorită cu solistul Victor Socaciu.

Au trecut anii pentru vedeta tv, iar zilele astea, Marina a avut motiv mare de bucurie. Fiica ei a împlinit 30 de ani, iar acum, mama şi fiica sunt fericite, chiar dacă tânăra trăieşte în Canada. Mama ei nu a putut să-i fie alături fizic, dar prezentatoarea TV i-a transmis toată dragostea prin intermediul rețelelor de socializare.

30 de ani face astăzi Marinuşa mea, şi-i face tare departe de mine… Nu-mi doresc decât să fie fericită! La mulţi ani, Balanţa mea, cea complicată!”, a scris Marina Almăşan pe Facebook.

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Fiica Marinei Almășan a suferit din dragoste!

În urmă cu mulţi ani, când Marinuşa avea doar 24 de ani şi studia cinematografia în Canada, la Montreal, fata a trecut prin clipe cumplite. A suferit teribil din dragoste şi i-a fost atât de greu încât, spune cancan.ro, că ar fi încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa.

După o poveste de iubire de mai bine de un an, Marina a fost părăsită de bărbatul de care era îndrăgostită, iar fiica prezentatoarei a trecut greu peste şoc. Chiar atunci, apropiaţi ai familiei Marinei Almăşan spuneau următoarele pentru cancan.ro:

Suferă foarte mult după iubitul sau. Și-a ținut părinții în teroare, amenințându-i la telefon că se va sinucide. Sunt crize de adolescență, de revoltă că mama ei nu mai este pe piedestal și că lăsat-o și iubitul. Îi amenință pe amândoi că abandonează facultatea”, povestea, acum câţiva ani, un amic al Marinei Almășan pentru Cancan.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *