Epilare definitivă cu laser

  Top Tabu
  25/02/2021
  Comentariile sunt închise pentru Epilare definitivă cu laser

Procedura de epilare definitivă cu laser este varianta salvatoare pentru oricine este sătul până peste cap de ceară, epilator, lamă de ras și erupțiile cutanate sau inflamațiile care vin la pachet cu metodele tradiționale de epilare. Unde mai pui că opțiunea pentru epilare definitivă înseamnă și mai mult timp liber pentru tine? Dacă te gândești să abordezi această procedură, află mai multe despre ce presupune și la ce rezultate te poți aștepta.

 

Cum funcționează procedura de epilare definitivă cu laser

Procedura de epilare cu laser a căpătat tot mai multă popularitate în rândul saloanelor estetice tocmai pentru ca îndepărtează părul nedorit în condiții de siguranță și eficacitate. Laserul se bucură de avantajele de a fi precis, eficient și rapid, transmițând lumină în pigmentul firului de păr, lumină care este ulterior transformată în căldură și condusă la rădăcina firului de păr, pe care o distruge. Datorită progreselor tehnologice, pacienții se pot bucura de ședințe de epilare cu laser în condiții de siguranță, îndepărtarea părului nedorit durând între 6 sau mai multe sesiuni, în funcție de zona vizată și tipul de păr.

 

Avantajele epilării cu laser

Procedura de epilare cu laser este utilă pentru îndepărtarea părului nedorit din orice zonă! În vreme ce metodele tradiționale de epilare sunt distribuite pe anumite zone, epilarea cu laser vizează atât zona feței, brațelor, picioarelor, spatelui, liniei bikinilor, cât și alte zone. Desigur, tratarea zonelor precum picioarele sau spatele poate dura mai mult decât zona axilei. Însă dacă faci un calcul cu tot timpul pierdut până acum pe epilat, cele câteva ore pe care le presupune tratamentul cu laser par o nimica toată.

Epilarea cu laser este extrem de precisă, întrucât laserul vizează în mod selectiv firul de păr, neafectând pielea din jur. Iar această precizie determină ca rezultatele să fie eficiente și previzibile, majoritatea oamenilor scăpând de părul nedorit între trei până la șapte ședințe.

 

Cum te pregătești pentru epilarea cu laser

  • Îndepărtarea părului cu laser este mai mult decât simpla eliminare a părului nedorit. Este o procedură medicală care prezintă potențiale riscuri și tocmai de aceea necesită instruire pentru a fi efectuată. Așadar, trebuie să știi că înainte de a te supune procedurii, ar trebui să verifici cu atenție acreditările medicului sau tehnicianului care efectuează procedura.

 

  • O altă noțiune importantă constă în faptul că trebuie evitată epilarea de orice fel a zonei care urmează să fie supusă procedurii cu șase săptămâni înainte de tratament. Pentru a înțelege mai bine de ce părul trebuie lăsat să crească înainte de procedură, îți reamintim că laserul vizează rădăcinile firelor de păr.

 

 

  • De asemenea, trebuie să eviți expunerea la soare timp de șase săptămâni înainte și după tratament. Pielea trebuie să fie protejată de soare pentru că expunerea la soare face ca epilarea cu laser să fie mai puțin eficientă și să facă complicațiile după tratament mai probabile.

 

La ce să te aștepți în timpul și după epilarea cu laser

Chiar înainte de procedură, părul care va fi supus tratamentului va fi tăiat la câțiva milimetri deasupra suprafeței pielii. Mai departe, îți va fi aplicată o cremă pentru a minimiza posibilul disconfort creat de înțepătura impulsurilor laserului. Echipamentul laser va fi ajustat în funcție de culoarea, grosimea și locația părului care este tratat, precum și a culorii pielii. După ce atât pacientul, cât și tehnicianul își ajustează protecția ochilor, tehnicianul va da un impuls de lumină zonei de tratament și va urmări zona timp de câteva minute pentru a se asigura că au fost utilizate cele mai bune setări. Când procedura este finalizată, ți se pot administra pachete de gheață, creme sau loțiuni antiinflamatorii pentru a ameliora orice disconfort. Următorul tratament poate fi programat patru până la șase săptămâni mai târziu și vei fi ghidat în efectuarea programărilor până când părul nedorit a fost eliminat complet. Dacă ești în căutarea unei clinici de epilare definitivă în București, medicii, tehnologia și abordarea marca Skinovate te așteaptă cu drag!


About