Fiul lui Kamara se tratează în Turcia. Mesajul emoţionant al artistului care te face să plângi

  Top Tabu
  5 months ago
  0
  77

Au fost zile importante pentru îndrăgitul artist al trupei Alb şi Negru. Kamara este împreună cu fiul lui, Leon, şi cu mama acestuia la un spital din Turcia, unde a fost supus unui prim transplant de celule stem.

Din cauza unor probleme la naştere, copilul artistului în vârstă de 5 ani suferă de paralizie cerebrală, şi ca să poată să înceapă un tratament eficient, Kamara a luptat la Ferma 2019.

Nu a câştigat concursul, dar simpaticul cântăreţ a reuşit să strângă bani pentru ca fiul lui să ajungă în Turcia pentru un tratament cu celule stem, dar şi pentru o intervenţie la nivelul coloanei vertebrale.

„Încă un pas pentru Leon a facut: primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun”, a postat Kamara pe Instagram, la descrierea unor fotografii în care apare în timp ce îşi veghează fiul aflat pe patul de spital.

Citeşte şi: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

Fiul lui Kamara are 5 ani şi nu a mers niciodată

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la nașterea sa care a avut loc cu 2 luni înainte de termen. Problemele i-au afectat băieţelului partea stângă a creierului, cea responsabilă de activitatea motorie a organismului.

La 5 ani, Leon îşi poate folosi un singur braţ, poartă pampers, cântărește 10 kilograme şi are nevoie de supraveghere permanentă. De asemenea, băiatul lui Kamara nu a mers niciodată nici măcar de-a bușilea

Medicii din Turcia şi alţi specialişti susţin însă că în ciuda dificultăţilor, sunt şanse de ameliorare a stării sale generale, la fel există și posibilitatea ca el să meargă într-o bună zi.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *