Focus to Green-Eco-Life sprijină reciclarea. „Prietenii verzi cu 4 roţi – Green 4 wheel”

  Top Tabu
  24/01/2022
  Comentariile sunt închise pentru Focus to Green-Eco-Life sprijină reciclarea. „Prietenii verzi cu 4 roţi – Green 4 wheel”

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, sprijină mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei.

29 ianuarie marcheaza la nivel international „Ziua inventiei autoturismului„, incepand din 1770. Sunt deja sute de ani in care automobilul ne-a apropiat mai rapid unii de altii, scurtand timpul in care am putut parcurge distantele dintre noi. Ani multi in care ne-a usurat aprovizionarea, calatoriile de business sau cele din vacanta, ne-a sustinut dezvoltarea industriala, economica, comerciala. Ne-a adus bucuria vitezei si a sportului de curse.

Desi ne diferentiaza preferintele personale privind culoarea, marca, modelul, ori alte aspecte mai sofisticate ce tin de designul si tehnologia autoturismului, cu totii suntem responsabili si de impactul asupra mediului produs de aceasta inventie uimitoare care ne-a usurat viata. Atat pe durata vietii masinii, dar mai ales atunci cand este scoasa din uz sau ii schimbam parti componente, e musai sa ne gandim la impactul asupra mediului.

“Abandonul deșeurilor în natură este una dintre cele mai grave și periculoase încălcări ale legislației de mediu în vigoare. Această formă de poluare reprezintă un grav pericol pentru sănătatea noastră, a tuturor și mai ales a copiilor noștri. Descompunerea parțială a acestor deșeuri abandonate afectează pânza freatică din jurul localităților și provoacă poluarea apei din fântâni, afectând totodată și fauna și vegetația.”

 

Reporterii eco te invita ca sambata, 29 ianuarie, sa te alaturi evenimentului Focus to Green-Eco-Life – „Green 4 wheel – prietenii verzi cu 4 roti”, sustinut de Aqua Carpatica.

Unde? In zona sos. Fundeni, sector 2, Bucuresti, la centrul de reciclare a deseurilor, unde poti aduce componentele uzate ale masinii tale. Anunta-i si pe prietenii tai, ca pot contribui acestui demers, pentru a mentine orasul mai curat si sustenabil.

Va asteptam cu informatii interesante privind reciclarea deseurilor si un ceai cald, preparat cu apa Aqua Carpatica, care ne va hidrata corect, chiar si pe temperaturi scazute!

Reciclarea si concentrarea pe viata verde sunt prioritati pe termen lung. Sa continuam deci pe tot parcursul anului sa prevenim și sa combatem abandonul de deșeuri în natură. Haideți să le punem pe toate la locul lor, in centrele special amenajate.

Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, care sustine viata pe Pamant.

 

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, ” este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).


About