Fostul edil al Constanței, nuntă la vorbitor, fără șampanie, dar cu lăutari și… mazăre în meniu!

  Top Tabu
  3 months ago
  0
  53

Că Radu Mazăre se va însura, nu credeam niciodată. Darămite să o facă după gratii. Probabil că nici fostul edil nu și-a imaginat vreodată că va spune adio burlăciei și se ”va lega”. Dar încurcate sunt căile vieții și iată că faraonul petrecerilor estivale din urmă cu ceva ani are parte de o nuntă austeră. Cu 10 invitați, fără șampanie de fițe sau haine de firmă.

Așa că, de bună voie și nesiliți de nimeni, Radu Mazăre și mireasa lui mai tânără cu 20 de ani, Roxana, au spus astăzi ”da”. Mama lui Mazăre, fiul Răducu și frații fostului edil nu au lipsit de la ceremonia oficiată de un ofițer de stare civilă de la sectorul 5, sector de care aparține penitenciarul Rahova.

Obișnuit cu camerele tv și cu obiectivele foto încă de pe vremea când era ”regele distracției” pe litoral și organiza carnaval după carnaval, Radu Mazăre nu va avea parte de vreun tablou de nuntă. Regulamentul închisorii nu permite ca invitații să facă poze sau să filmeze, aparatele fiind reținute la intrarea în penitenciar.

Citește și: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

48 de ore la camera conjugală, dar cu programare

Același regulament îi permite însă proaspătului mire să petreacă 48 de ore împreună cu mireasa lui la celebra cameră conjugală, însă doar după ce căsătoria este pronunțată se va căuta o perioadă în care respectiva încăpere să nu fie ocupată deja.

De asemenea, Radu Mazăre a fost nevoit să ciocnească un pahar de apă sau de suc, în acest moment special al vieții lui. Nici vorbă de șampania cu care-și făcea practic baie în cluburile din Mamaia cândva. Nici măcar sticelele de vin păstrate de mama lui pe care tatăl lui Mazăre le aranjase în 1975 special, cu eticheta ”Se deschid la nunta lui Radu”, nu au fost acceptate.

A fost acceptat în schimb un lăutar, care a fost văzut de presă așteptând să intre în fața închisorii, împreună cu un preot. Despre meniu, tabloidele scriu că nici măcar azi nu va fi excepție pentru ginerele Radu Mazăre. Așa că la masă va primi ciorbă de legume, musaca sau fasole cu cârnați sau chiar… mazăre. În timp ce în loc de o felie din tortul nupțial, fostul primar al orașului Constanța va gusta din… orez cu lapte.

Radu Mazăre are de ispășit o pedeapsă de 9 ani după condamnarea într-un dosar privind retrocedarea unor terenuri din Mamaia și Constanța. El a fost extrădat în mai anul acesta, după doi ani petrecuți în Madagascar, acolo unde fostul politician deține un complex turistic.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *