FOTO Imagini ȘOCANTE – Medicii care tratează coronavirusul din China, desfigurați de echipamentele de protecție

  Top Tabu
  1 month ago
  0
  40

Medicii care îngrijesc pacienţii bolnavi de coronavirus din Wuhan, China, au publicat pe reţelele sociale fotografii cu urmele lăsate pe faţa lor de echipamentele de protecţie. Un doctor care a lucrat în schimburi interminabile într-un spital din Wuhan şi a îngrijit bolnavii de coronavirus a distribuit fotografii cu mâinile lui sângerânde. Chen Jun, director-adjunct al departamentului de cercetare de la spitalul pulmonar Wuhan, a spus că a petrecut peste 12 ore testând posibile cazuri de coronavirus în laborator, în fiecare zi, scrie Fox News, potrivit Adevărul.ro.

De aceea, a avut în mâini mănuşi de protecţie, ca să îl apere de boala care a îmbolnăvit peste 30.000 de oameni şi a omorât peste 600. Chen a trebuit să suporte consecinţele ultimelor ore de muncă, inclusiv mâinile însângerate.

Au existat mai multe informaţii şi despre medici care poartă scutece pentru adulţi, de frică să nu-şi strice echipamentul când folosesc toaleta.  Un medic a declarat pentru „South China Morning Post“ că nu a fost acasă de două săptămâni. China a trimis peste 400 de cadre medicale militare la Wuhan pentru a ajuta doctorii să reziste în faţa numărului mare de pacienţi. Unii medici au semnalat că se confruntă şi cu violenţa pacienţilor frustraţi.Faţa nevăzută a luptei cu virusul din China: medicii au
răni pe mâini şi pe faţă, poartă scutece şi dorm pe unde apucă

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *