Gabriela Firea s-a întors la muncă, dar se va opera din nou la colon! Aflați ce alte cumpene a mai depășit primarul general al Capitalei

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  262

S-a vorbit că ar suferi de o boală cruntă și greu de tratat, că se va căuta la doctori prin străinătate, că e atât de slăbită încât va renunța la muncă. Au fost atâtea zvonuri aruncate în eter, inclusiv cel cu delegarea atribuțiilor pe care l-a răspândit chiar un consilier al Gabrielei Firea Pandele, încât alegătorul nici nu mai știe ce e ficțiune și ce e reacțiune.

Dar, deși au trecut 2 săptămâni și jumătate de la cea de-a doua operație suferită la colon, extrem de complicată și prin prisma faptului că a fost o urgență de gradul O, ”primărița” s-a întors la birou. Și a ținut să le transmită asta și adversarilor politici care s-au grăbit să se bucure că vor scăpa de ea: Firea i-a anunțat pe Facebook nu doar că e aptă de muncă, dar și că își face calculele pentru un următor mandat.

”Știu că nu se cade să lăsăm adevărul să strice o știre atât de spumoasa dar, pentru a-i liniști pe cei care îmi poartă de grijă și pentru a le tulbura euforia celor care și-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă și aptă de muncă, nu mă țin captivă nici doctorii si nici extratereștrii, ci poate doar colegii mei de la Primarie, din imaginea alăturată, imortalizată chiar acum, în sala noastră de ședințe de lucru.”, a spus Firea și a postat alături și pozele aferente.

 

Citește și: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

 

Peste o lună, a treia operație

Calvarul primei femei care a ajuns primar general al Bucureștilor a început înainte de Crăciun. Gabriela Firea a suferit atunci o intervenție laparoscopică, la Spitalul Cantacuzino, iar sărbătorile au prins-o în convalescență. După ce și-a terminat concediul medical, edilul-șef al Capitalei s-a întors la muncă, cu perfuziile în geantă!

A doua operație a fost o urgență. În urmă cu două săptămâni și jumătate, Gabriela Firea a fost dusă cu ambulanța la spital și operată imediat la colon. A trecut cu bine și s-a recuperat excelent, au spus medicii care au mărturisit chiar că ”primărița” și-a reluat activitatea încă din rezerva de spital.

Soțul Gabrielei, Florentin Pandele, primarul din Voluntar,  a făcut poteci pe aleile spitalului. Niciodată, spun cei care l-au văzut acolo, nu a venit fără să-i aducă flori. Firea a ieșit la timp ca să-i sărbătorească ziua de naștere a lui Pandele, căruia i-a promis o petrecere adevărată după ce depășește și hopul următor.

 

Nașul Gigi Becali a sfătuit-o să se lase de politică

Iar dacă Gabriela Firea este convinsă că va avea forța să câștige un nou mandat ca primar al Bucureștiului, familia nu ar fi la fel de încântată. susțin apropiații. De altfel, Pandele a recunoscut la început că nu prea i-a surâs ideea, zicea el că ”doi primari în familie ar fi cam mult”.

Dar și-a susținut soția, pe ”Albinuța”, așa cum o alintă pe Gabriela. Le-a transmis însă, în glumă, profesioniștilor care se ocupă cu sondajele electorale să o scoată pe Firea, ”că are copii mici de crescut”!

În schimb, nașul Gigi Becali a fost foarte direct. Și a spus-o inclusiv public. O sfătuiește pe fina lui să se lase și să stea acasă, pentru că pune prea mult la suflet și de aceea se îmbolnăvește. ”Ea e ambițioasă, are dragoste de oameni și vrea să facă ce a promis… Dar e greu, că pune tot la inimă, e greu să reziști, să te lupți cu toți!”, spunea Gigi Becali.

 

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

A apelat la fertilizare pentru primul băiat

După căsătoria cu Pandele – atât de discutată de unii pentru că Gabriela Firea a ieșit prea repede, după părerea lor, din rolul de văduvă – , soarta nu a fost chiar generoasă. În sensul în care deși își doreau enorm un copil, Dumnezeu nu i-a binecuvântat prea repede.

Așa că după ce a discutat și a primit permisiunea duhovnicului, Firea a apelat la medici pentru fertilizare in vitro. O procedură grea, dar care nu a traumatizat-o deloc, a susținut primarul general al Capitalei. Cel care i-a administrat injecțiile în timpul tratamentului a fost chiar soțul ei, care fiind în tinerețe marinar de cursă lungă, are chiar pregătire în acest sens.

Într-un final, povestea a fost cu final fericit, în familia lor a apărut David Petru, iar apoi, Dumnezeu a făcut o minune, spun ei. Le-a mai dat încă un copil, pe Zian-Mihai, fără ca Firea și Pandele să mai intervină medical în vreun fel.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *