Gama de produse RNW – tot ce ai nevoie pentru o piele mai sănătoasă şi mai frumoasă!

  master
  19/01/2022
  Comentariile sunt închise pentru Gama de produse RNW – tot ce ai nevoie pentru o piele mai sănătoasă şi mai frumoasă!

Shinsegae Intercos Korea Inc. este unul dintre cei mai buni producători de cosmetice din Coreea de Sud şi cea care, sub sloganul ,,Reînnoieşte-ţi pielea”, a lansat gama de produse RNW care a cucerit inimile femeilor din întreaga lume. Special concepute pentru a pune în evidenţă frumuseţea naturală a femeilor şi pentru a ajuta la înfrumuseţarea şi însănătoşirea tenului, produsele cosmetice RNW chiar merită încercate şi folosite!

 

Ce este RNW?

 

RNW este un brand cosmetic coreean susţinut şi recomandat de dermatologii din întreaga lume. Produsele se remarcă prin capacitatea de a trata problemele fundamentale ale pielii şi oferă soluţii de îngrijire a tenului greu de egalat. Sunt produse care promovează frumuseţea naturală şi care restabilesc sănătatea şi frumuseţea tenului.

 

 

Ce conţin cosmeticele RNW?

 

Cosmeticele RNW folosesc doar ingrediente esenţiale pentru sănătatea pielii, motiv pentru care au ajuns cunoscute în toată lumea. Unul dintre ingredientele RNW cele mai renumite este CEREDERM, care are în spate mulţi ani de cercetare. Acesta protejează pielea de factorii agresivi din mediul înconjurător, ajută la absorbţia nutrienţilor şi ameliorează problemele tenului stresat şi iritaţiile, promovând zi după zi, o piele sănătoasă şi frumoasă.

 

De asemenea, printre cosmeticele RNW se evidenţiază Clear Bubble Deep Cleanser, crema specială cu ceramide și concentratul de acid hialuronic Plus care conţin ingrediente organice de calitate.

 

De ce merită să încerci şi tu produsele RNW?

 

Pentru că scopul este să ajute femeile să dobândească frumuseţea şi sănătatea tenului, RNW ia în serios fiecare produs pe care îl realizează. Astfel, compania coreeană fabrică numai produse de îngrijire a tenului bazate pe ingrediente atent selecţionate.

 

Chiar dacă pielea ta nu se va schimba peste noapte, produsele RNW încep magia încă din prima clipă. Datorită ingredientelor pe care le conţin şi care sunt atent selecţionate, aceste cosmetice promovează zi după zi sănătatea naturală a tenului şi nu ar trebui să lipsească din rutina zilnică de îngrijire a pielii.

 

Toate produsele RNW sunt sigure de folosit, iar efectul lor devine vizibil după prima utilizare. Astfel, pielea ta va începe să arate din ce în ce mai bine, dobândind frumuseţea aceea naturală care nu are nevoie de machiaj!

 

Iată câteva produse RNW pe care trebuie să le încerci:

 

Facial Treatment Essence

 

Este un produs care conţine prebiotice şi probiotice pentru care pielea ta îţi va mulţumi! Echilibrează, regenerează şi reface bariera de protecţie a pielii, uniformizează culoarea tenului, ameliorează şi chiar elimină petele. Întrucât previne apariţia liniilor fine şi a ridurilor, este un produs pe care femeile de toate vârstele îl vor adora.

 

Formula bazată pe trei ingrediente rezultate în urma unui proces de fermentare, are rolul de a hrăni şi a  menţine sănătatea pielii:

Lactibacillus – calmează şi reduce producţia de melamina, albind pielea;

Bifida – contribuie la menţinerea elasticităţii şi fermităţii pielii şi, totodată, reface bariera de protecţie a acesteia;

Extract de drojdie fermentată – curăţă şi însănătoşeşte tenul.

 

Produsul mai conţine pantenol, trehaloza şi acid hialuronic care hidratează, calmează şi grăbesc vindecarea şi regenerarea pielii. Este ideal pentru tenul uscat, sensibil sau predispus către hiperpigmentație.

 

 

Balance Challenge Kit

 

Este un kit care conţine gama de produse RNW DER Moist, cremă cu ceramide şi cremă de ochi, toate în varianta mini de 30, 20 sau 10 ml. Este ideal pentru a descoperi puterea şi calitate produselor şi a începe să le foloseşti.

 

Kitul conţine:

Ceramide Cream – Bogată în ceramide NP şi pantenol, aceasta cremă este foarte nutritivă. Hidratează în profunzime, reface stratul hidrolipidic şi calmează pielea. Este ideală pentru tenul sensibil sau uscat, în rutina de îngrijire după proceduri cu laser, post peeling sau care folosesc Retinol. Este un produs sigur şi pentru femeile însărcinate sau care alăptează.

 

Hyal Treatment Toner – Este un toner hidratant pe care ar trebui să îl foloseşti la finalul rutinei de îngrijire a tenului şi care va face minuni pe tenul deshidratat sau uscat. Hidratează pH-ul şi îndepărtează reziduurile, se absoarbe foarte bine în piele şi hidratează în profunzime. Este un produs bazat pe cinci tipuri de acid hialuronic, polizaharidă din plante şi trehaloză.

 

Eye Contour Cream – Este exact crema de care ai nevoie pentru a ameliora semnele de oboseală vizibile în jurul ochilor: riduri, linii fine, umflături şi pete. Datorită ingredientelor sale active, această cremă hidratează şi hrăneşte în profunzime şi protejează pielea de efectul luminii albastre a dispozitivelor electronice.

 

Hyal Treatment Emulsion – Datorită ingredientelor hidratante pe care le conţine, care acţionează atât la suprafaţă, cât şi în profunzime, această emulsie poate înlocui cu succes crema clasică de hidratare. Este ideală pentru tenul mixt sau gras.

 

All in One Aloe Soothing Gel – Este un gel calmant, ideal pentru tenul sensibil sau uscat. Calmează, răcoreşte şi hidratează pielea în profunzime. Datorită formulei sale uşoare, asigură hidratarea intensă a feţei, a corpului şi chiar şi a părului. Ingredientul de bază este extrasul de aloe care este bogat în vitaminele E şi C şi în minerale de care pielea ta are nevoie zilnic. Calmează pielea iritată şi sensibilă fără să o usuce.

 

Acest produs poate fi  folosit pe faţă, gât, zona decolteului, corp şi scalp şi este potrivit pentru toate tipurile de ten.

 

 

 


About