Google Maps va afişa limitele de viteză

  Ștefan Ilie
  3 years ago
  0
  907

În ideea creşterii siguranţei în trafic prin respectarea limitelor de viteză, Google a anunţat actualizarea aplicaţiei Google Maps, în sensul afişării limitelor de viteză pe tronsonul de drum , atunci când folosim modul de navigare.

Limitele de viteză vor fi afişate grafic în colţul din dreapta-jos a ecranului, la o dimensiune destul de vizibilă, dar care nu incomodează vizibilitatea hărţii.

Prin aceasta, Google a reuşit alinierea serviciilor proprii la cerintele pieţei, unii dintre competitorii gigantului IT pe acest domeniu având de mult timp implementat suportul pentru afişarea în timp real a limitei de viteză pe sistemele de navigare. De asemeni, alertele de viteză reprezentate grafic au început să apară şi pe ecranul sistemelor de navigaţie ale unor mărci de autoturisme care folosesc platforma Android Auto.

Deocamdată, nu s-a precizat dacă noua funcţie va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii Google Maps, sau aplicaţia va fi implementată doar pe anumite regiuni. Limitările ar putea fi date de diferenţele de infrastructură rutieră din diverse state, dar şi modificările frecvente ale limitărilor pe dierse tronsoane de drum.

Tags —


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *