Grătare GRP tip MEISER

  Top Tabu
  02/04/2022
  Comentariile sunt închise pentru Grătare GRP tip MEISER

Grătarul GRP MEISER este un grătar din plastic(compozit) care este fabricat folosind armături continue din fibră de sticlă și rășină. Acesta a fost dezvoltat pentru o gamă largă de aplicații.

Marele său avantaj este că este ușor și rapid de instalat și are o capacitate portantă ridicată.

Proprietățile remarcabile ale grătarelor din plastic GRP includ greutatea redusă, rezistența la coroziune, acizi, alcalii și substanțe chimice. Este un material puternic și rigid, stabil dimensional la căldură și frig, care poate fi încărcat în ambele direcții și este puternic și rigid.

Care sunt utilizările recomandate? Grila de plastic poate fi utilizată pentru:

  • ca suprafață de pavaj,
  • ca un podium,
  • ca o scară.

Este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit pentru acoperiri și fațade. Datorită materialului din care este confecționat, este excelent pentru curățarea apei reziduale.

Calitatea materialului

Grătarele GRP sunt disponibile în două tipuri de materiale, în funcție de aplicație: tip universal și cu rezistență extremă la substanțe chimice.

IPR – Standard: universal, pentru uz general

ER – Vinylester: rezistență extremă la substanțe chimice

Suprafața grilajului poate fi concavă, cu caneluri de cuarț (pentru o rezistență mai mare la alunecare) sau închisă:

  • Concavă
  • Grătare GRP cu design de suprafață concavă
  • Cu caneluri de cuarț
  • Grătare GRP cu perle de cuarț pe margine
  • Grătare GRP cu design de suprafața plină

Grătarele asigură funcția portantă, în timp ce plăcile laminate (cu o grosime de 3 mm) asigură suprafața etanșă. Acesta din urmă este, de asemenea, fabricat din rășină poliesterică de înaltă calitate, rezistentă la UV.

Suprafața sigilată este acoperită cu cuarț și sigilată cu un așa-numit gel-coat (acoperire cu gel), care asigură o durată lungă de viață a suprafeței de cuarț. Suprafețele de trecere de siguranță MEISER sunt disponibile în culoarea gri (RAL 7032), dar pot fi personalizate cu culori RAL la cerere.

Treptele GRP

Treptele GRP sunt fabricate cu o margine frontală închisă, acoperită cu granule și colorată pe toate laturile. Culoarea diferită a marginii de siguranță este importantă din punct de vedere al siguranței și, de asemenea, protejează împotriva alunecării.

 Dacă sunteți interesat, vă putem ajuta cu studiu, consultanța tehnică și cu proiectarea. La cerere, putem, de asemenea, tăia și modela plăcile de grilaj GRP. Vă rugăm să ne contactați dând click aici și un reprezentant vă va suna în scurt timp!


About