Green 4 wheel – regândește, reduce, reutilizează, reciclează de Ziua inventiei autoturismului

  Top Tabu
  29/01/2022
  Comentariile sunt închise pentru Green 4 wheel – regândește, reduce, reutilizează, reciclează de Ziua inventiei autoturismului

Evenimentul “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, sprijină mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei.

Astazi, 29 ianuarie, am sarbatorit Ziua inventiei automobilului (din anul 1770), care ne-a apropiat mai rapid unii de altii, scurtand timpul in care am putut parcurge distantele dintre noi.

Atat pe durata vietii masinii, dar mai ales atunci cand este scoasa din uz sau ii schimbam parti componente, trebuie sa ne gandim la impactul asupra mediului.

In cadrul evenimentului „Green 4 wheel – verzi cu 4 roti”, sustinut de Aqua Carpatica, cei care au venit la centrul de reciclare a deseurilor din sos. Fundeni, sector 2, Bucuresti au fost intampinati astazi de reporterii eco cu informatii privind reciclarea acumulatorilor si a anvelopelor auto. Nu i-am lasat sa plece cu mana goala. Apa Aqua Carpatica i-a insotit la plecare, ca sa mentina proaspete informatiile impartasite.

Cea mai mare provocare în viitor, legată de vehiculele electrice, o va reprezenta colectarea și reciclarea bateriilor de pe acestea. Acumulatorii actuali includ multe elemente poluante.

Conceptul Circular demonstrează că mobilitatea individuală și protecția mediului nu se contrazic neapărat.

Conceptul i Vision Circular a fost conceput pe baza a patru principii: Re:think, Re:duce, Re:use, Re:cycle (regândește, reduce, reutilizează, reciclează). O astfel de mașină ar putea deveni realitate în anul 2040.

Pana atunci, haideți să punem deșeurile la locul lor, in centrele de colectare special amenajate!

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, care sustine viata pe Pamant.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, ” este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).


About