Iată cum prezic experții că va arăta lumea în 2116

  ioana
  16/02/2016
  Comentariile sunt închise pentru Iată cum prezic experții că va arăta lumea în 2116

Este incredibil cât de mult a avansat tehnologia și cât de departe ne aflăm astăzi de stilul de viață de acum o sută de ani. Cât despre cum va arăta lumea în 2116 putem doar să bănuim că știința va juca rolul principal. 

2116 abc

Cu siguranță că noi nu vom fi martori ai schimbărilor pe care 2116 le va aduce, însă experții din cadrul companiei Samsung ne-au dezvăluit o versiune probabilă a viitorului. 

Se pare că peste 100 de ani piața imobiliară se va extinde atât în înălțime, cât și în adâncimea Pământului. Nepoții noștri vor fi martorii unor blocuri zgârie-nori gigantice, dar și a unor  construcții subacvatice și subterestre sub formă de turn.

Orașele subacvatice vor deveni de asemenea o realitate în 2116. Oxigenul din apă va fi folosit pentru a crea atmosere în care se poate respira.

2116 a

Transporturile vor fi de asemenea revoluționate. Ceea ce reprezintă acum probleme majore pentru noi, și anume construcția de autostrăzi și căi ferate, nu va mai avea nici o relevanță peste o sută de ani deoarece oamenii vor călători cu propria dronă zburătoare. Unele dintre aceste drone vor fi atât de puternice încât vor putea căra case întregi pentru a călători în timpul vacanței.

2116

Tot experții Samsung susțin că în 2116 vom downloada și printa 3D absolut orice, de la feluri de mâncare preparate de chefi celebri la prăjiturile noastre preferate. Și felul în care vom munci se va schimba în totalitate datorită hologramelor care ne vor permite să participăm la ședințe și întâlniri în mod virtual.

Totodată, Pământul o sa pară a fi o chestiune ce ține de trecut, iar oamenii viitorului vor coloniza spațiul, începând cu luna, iar apoi cu planeta Marte și apoi tot mai departe.

2116 b

 


About