Idei pentru a impodibi bradul artificial de Craciun

  Top Tabu
  04/05/2022
  Comentariile sunt închise pentru Idei pentru a impodibi bradul artificial de Craciun

Craciunul si decorul bradului sunt printre activitatile tale preferate dar nu stii cum sa te descurci si de unde sa incepi? Cum aranjezi decoratiunile de Craciun, globurile, ghirlandele? Exista o tehnica pentru plasarea ghirlandei? Ce culoare sa alegi pentru decor? Ar trebui sa decorati baza copacului sau nu?

Nu stiti cum sa va decorati bradul? Intre globuri, ghirlande si baza copacului, gresim rapid si rezultatul poate sa nu aiba o estetica … Daca doriti sa va decorati bradul fara nota falsa, urmati sfatul pas cu pas de la decoratorul Didier Combres din marca Truffaut, care a produs un pom de Craciun de ultima generatie pentru Côté Maison.Pentru ca este piesa centrala a sarbatorilor, bradul trebuie sa fie perfect decorat. Din cap pana in picioare, de la globuri pana la ghirlande, descopera-le pas cu pas pentru a face un pom de Craciun frumos si pentru a castiga admiratia intregii familii si a oaspetilor. Cand vine vorba de decorarea bradului, avem toate ritualurile si micile noastre obiceiuri. Dar exista cateva reguli grozave de stiut pentru a crea un copac cald si elegant. Sfaturile noastre pentru decorarea pomului de Craciun artificial!

Cum sa agati globurile de Craciun?

Odata ce toate ghirlandele au fost distribuite in brad, este timpul sa va asezati globurile de Craciun. Pentru un rezultat armonios si pentru ca bradul vostru sa fie perfect echilibrat, este important sa il aveti in jurul copacului chiar daca o parte este orientata catre un perete. Pentru a va prezenta tuturor decoratiunile preferate, agatati-le la nivelul ochilor sau in varful copacului.

Alegeti locatia potrivita pentru brad

In timpul sarbatorilor, bradul este piesa decorativa care inseamna tonul. Alegeti un copac care sa fie in concordanta cu dimensiunea interiorului si oferiti-i locul pe care il merita, pe cat posibil. Daca acesta este un copac foarte mare, va recomand sa il asezati intr-un colt, langa o fereastra. Daca este mic, il puteti pune pe un bustean, cam inalt pentru a-i da o statura mai impunatoare, De asemenea, nu ezitam sa ne schimbam obiceiurile punandu-l in alt loc decat in ​​sufragerie. In hol sau langa o scara, de exemplu. Ne asiguram doar ca exista suficient spatiu in jurul piciorului pentru cadouri!

Sorteaza decoratiunile

Nu trebuie sa agatati intreaga cutie de decoratiuni de Craciun in copac. De ce nu facem o mica sortare si rotim decoratiunile de la an la an? Cel mai eficient mod de a obtine un rezultat armonios este sa definiti o tema, poate fi o idee sau o culoare: S-ar putea sa preferati sa ramaneti in traditie sau sa alegeti o tema diferita in fiecare an. Daca iti place sa faci un brad artificial traditional ca cei de pe Jubi.ro, figurine, globuri si ghirlande luminoase multicolore sunt in centrul atentiei..

Limitati-va la doua culori

Daca ne indepartam de bradul clasic multicolor, preferam sa ne limitam la doua culori: De exemplu fuchsia si auriu, alb si albastru, albastru metalic si argintiu, sau chiar verde inchis si aramiu. Puteti alege desigur si o singura nuanta, pentru o versiune monocroma care este intotdeauna foarte sic: auriu, cupru, argintiu . Pe de alta parte, va puteti distra cu texturile, alternand mat, lucios, catifelat, strasuri.

Agatati globurile de Craciun departe de spatele bradului

Agatati globurile de Craciun de la capatul ramurii, astfel incat sa fie clar vizibile. Dar nici prea mult: Ne asiguram ca ramurile nu se vor indoaie prea repede pe masura ce se usuca si ca cel mai mic pasaj asupra lor nu provoaca caderi sau rupturi.

Fa un pas inapoi

Cand decorati un copac, aveti tendinta de a ramane cu nasul pe ramuri. Uneori este suficient sa faceti un pas sau doi inapoi pentru a observa intregul si a reechilibra distributia decoratiunilor.


About