Importanţa transportului internaţional de mărfuri în lanțul de aprovizionare

  Top Tabu
  29/01/2021
  Comentariile sunt închise pentru Importanţa transportului internaţional de mărfuri în lanțul de aprovizionare

Transportul de mărfuri este una dintre cele mai importante activități economice pentru o companie, deoarece permite mutarea mărfurilor din locurile în care sunt obținute în locurile în care sunt necesare.

Transporul este un serviciu fundamental care leagă compania de furnizorii și de clienții săi, prin urmare este o activitate esențială în logistică și, bineînțeles, în lanțul de aprovizionare.

Transportul mărfurilor în lanțul de aprovizionare

Serviciul este foarte important în lanțul de aprovizionare încât uneori această activitate este responsabilă pentru incapacitatea companiei de a servi în mod adecvat clienții. De fapt, întârzierile în livrarea produselor pot fi sursa plângerilor și a problemelor de service. Produsele pot fi  deteriorate în timpul transportului sau personalul din depozit poate încărca articolele greșite, toate acestea putând frustra clienții și, în cele din urmă, pot duce la nemulțumiri până la efectuarea unor achiziții viitoare cu un concurent.

Opusul se întâmplă atunci când o companie livrează produse la timp și în stare excelentă, iar acest lucru poate genera mai multă încredere în clienți. Cu alte cuvinte, atunci când compania dă dovadă de încredere în performanța serviciului, poate împiedica clienții să cedeze ofertelor și promoțiilor competitive. O asemenea companie care își respectă clienții și care se asigură întotdeauna ca marfa să fie livrată la termenul stabilit este Orient SRL din Rădăuți, județul Suceava.

Așa cum am spus la început, transportul de mărfuri este un element esențial în logistică, deoarece acesta din urmă implică acea parte a gestionării lanțului de aprovizionare care este responsabilă cu planificarea, implementarea și controlul fluxului și stocării eficiente a mărfurilor.

Transportul asigură fluxul de inventar de la punctele de origine din lanțul de aprovizionare până la destinații sau puncte de consum. Majoritatea companiilor gestionează ambele, atât logistica de intrare, cât și logistica de ieșire, însă cel mai relevant lucru în ambele cazuri este că transportul este necesar pentru executarea lor corectă.

Orient Spedition – un partener de nădejde pentru companiile mari și mici

Orient Spedition (www.spedorient.com/transport-marfa) execută servicii de transport marfă pe plan intern și internațional, punând la dispoziția clienților toate mijloacele necesare pentru desfășurarea transportului în condiții pline de siguranță.

Din anul 1991, de când și-a început activitatea, compania Orient a devenit una dintre cele mai importante firme de transport din țară grație numărului mare de transporturi realizate, a prețurilor avantajoase și a feedback-ului pozitiv primit din partea clienților.

Câteva nume sonore de companii cu care colaborează Orient sunt: Siemens, Auchan, Egger, Heidi, Airbus Helicopters, Arcellor Mital Italia, Marcegaglia, Ducati, Selgros, Lidl, Kronospan, etc.

Cele mai importante motive pentru care clienții, companii mici sau mari sau persoane fizice apelează la Orient sunt: livrarea la timp a comenzilor, flexibilitate și adaptare, siguranță și responsabilitate și fidelitate.


About