Incredibil, dar real, Gică Hagi și Gigi Becali au sărit să se bată! Motivul este clasic și epic,  adică e o femeie!

  Top Tabu
  12/01/2020
  Comentariile sunt închise pentru  Incredibil, dar real, Gică Hagi și Gigi Becali au sărit să se bată! Motivul este clasic și epic,  adică e o femeie!

S-au certat de la fotbal, s-au dușmănit și nu și-au vorbit cu ani și cu lunile. Dar s-au înrudit, așa că nașul Hagi și finul Becali n-au ce face și uită mereu de supărări, pentru că așa e cu neamurile. Și în plus, Gică Hagi l-a introdus practic pe Gigi în această lume a fotbalului, grație lui Becali s-a insinuat în anturaj, vânzând brânză jucătorilor, iar mai apoi ”a prins cheag” în fenomen.

Ei bine, Becali n-a prea uitat, chiar dacă se mai preface câteodată, nu uită ce îi datorează lui Hagi, de a cărui prietenie se bucură de mulți ani. O prietenie presarată însă și cu multe picanterii cum s-a întâmplat în tinerețe.

Nu o spunem noi, ci Hristu Mihale, un bun prieten al lui Gică Hagi, într-un interviu spumos în Libertatea, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Gigi și dansatoarea lui Hagi

Mihale a povestit cum prietenia dintre Gigi și Gică era să fie stricată de o femeie, iubita lui Hagi, care însă îi plăcea și actualului patron al FCSB-ului.

”Într-un local cochet de pe Calea Moșilor, intitulat de noi „La Ileana”, se adunau pe vremuri toate stewardesele de la Tarom, așa că mai treceam și eu, și Gică pe acolo. Ca mai toți fotbaliștii, eram clienți fideli, deși Gică se îndrăgostise deja lulea de o dansatoare a Teatrului Fantasio, Judith Peznes pe numele ei. Cum pe acolo venea și Gigi, care evoluase enorm ca tupeu, n-a trecut mult și „Țânțarul” a început să-i facă avansuri lui Judith, deși știa că-i prietena lui Hagi. Cum Gigi cunoștea ce-i viața, fata aproape că-i picase în plasă.”, povestea Mihale.

”Noroc că, într-o zi, vine Gică neanunțat la Ileana și află de la ea ca Gigi e într-o cameră cu Judith. Normal, Gică, negru de supărare, a intrat peste ei în cameră, împreună cu mine, dar acolo nu era nimic compromițător, ca Judith stătea pe canapea, iar Gigi, la masă. Gică a sărit la bătaie, Gigi la fel, dar i-am despărțit și s-a lasat doar cu reproșuri și înjurături!”, a mai spus Hristu Mihale pentru ”Libertatea”.

 

Comentarii:

Sursa


About