„Inocenţa copilāriei desenatā în forme și culori”cu Aqua Carpatica

  Top Tabu
  05/06/2020
  Comentariile sunt închise pentru „Inocenţa copilāriei desenatā în forme și culori”cu Aqua Carpatica

Evenimentele lunare „Focus to Green Eco Life” si „Magia Apei Informate” sustinute de Aqua Carpatica s-au reunit luna aceasta pentru a celebra COPIII si exprimarea inocentei prin desen.

„Inocenţa copilāriei desenatā în forme și culori”

De ce vorbim despre copii si exprimarea inocentei? Pentru ca este luna iunie, cea dedicata lor si pentru ca avem ocazia sa ne amintim si noi, cei mai in varsta, cum ne simteam in anii copilariei. Unele amintiri sunt mai placute, altele mai putin, dar fiecare dintre ele ne-a condus la cine suntem astazi.

Daca ati urmarit deja Partea 1 – „Materialele de care aveti nevoie pentru a construi si picta o mandala cu culori acrilice”, inseamna ca sunteti deja pregatiti pentru pasul urmator. Mergem mai departe in tehnica desenului mandalei si invatam sa construim scheletul, structura care va da in final panzei forma pe care dorim sa o exprimam.

Iar acum, ca aveti deja pregatite materialele necesare pentru desenul mandalei, va invit sa vizionati Partea 2 – „Modul de constructie al structurii mandalei”.

Ca sa fiti siguri ca urmariti si continuarea, abonati-va la canalul Youtube Ileana Vladut.

Fiti pregatiti sa scoateti la iveala copilul artist din voi,  avand alaturi  un pahar sau o sticla de apa Aqua Carpatica.

Desenati mai departe, pe structura cadru, formele care va inspira. Nu exista o varianta corecta sau gresita, Totul tine de exercitiu, de preferinte si de personalitatea celui care deseneaza.

Desenul mandalei ne va ajuta sa ne eliberam de acele blocaje, de acele bariere invizibile ochiului, care ne tin pe loc. Mandala vibreaza armonios cu ființa noastra, fiind parte din construcția noastra cosmică. Ne pune in acord cu noi inșine, cu partile profunde din noi.

Este un process care se desfasoara uneori constient, alteori mai putin vizibil. Prezenta fiecaruia este unica si stie cel mai bine cum sa faca acest lucru.

Asadar, fii prezent si urmereste-ne pentru a vedea si partea 3  – “Tehnica de pictura in puncte a mandalei, cu culori acrilice”.

Daca consideri ca aceste materiale ti-au fost de folos, ne-am bucura de aprecierea ta.

Da Share acestui articol, astfel incat sa ajunga la cat mai multi oameni. Iar daca ai timp si de un Like, poti sa o faci pentru paginile:

https://www.facebook.com/AQUA.Carpatica/
https://www.facebook.com/focustolife.ro/
https://www.facebook.com/totceeaceeste.ro/

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).


About