L-a iertat sau nu? Ce decizie a luat Rita Mureșan când a aflat că Marian Dârță a murit

  ioana
  04/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru L-a iertat sau nu? Ce decizie a luat Rita Mureșan când a aflat că Marian Dârță a murit

rita mureșan

Marian Dârță, numit și ”Stilistul vedetelor” a murit în prima zi de Paște. Înmormântarea sa va avea loc în Sintești, lângă bunicii săi, motiv pentru care Rita Mureșan a decis să-și întrerupă șederea în Baia Mare și să vină în Capitală pentru a-și conduce bunul prieten pe ultimul drum.

În legătură cu moartea prietenului său, Rita Mureșan și-a exprimat prin intermediul a două postări pe rețeaua de socializare Facebook atât regretul, cât și intenția de a-i fi alături pe ultimul drum.

Marian Dârţă a murit în noaptea de duminică spre luni, după o lungă suferinţă. „Stilistul vedetelor” suferea de cancer de câţiva ani, iar în ultimele zile fusese internat într-un centru de boli paleative, deoarece starea sa devenise critică. Tot aici, el şi-a dat şi ultima suflare, în prima zi de Paşte.

Rita Mureșan a scris imediat după moartea acestuita:

În popor se spune că cei care pleacă din această viață azi ajung direct în Rai pentru că se deschid cerurile! Drum bun, prieten drag! Dumnezeu să te ierte! Odihnește-te în pace!

În urmă cu câteva ore, designerul vestimentar a declarat de asemenea că nu și-ar fi imaginat că va trebui să vină de la Baia Mare în București tocmai pentru înmormântarea bunului ei prieten, Marian Dârță.

Dacă îmi spunea cineva că mă voi pune pe drum de la Baia Mare la București nu l-aș fi crezut! Și cu toate că surorile și nepoatele lui au zis că e ok, că sunt cu sufletul, eu am simțit să vin! Nu știu dacă am avut prieten mai bun ca tine! ? Luminată să îți fie calea! Vin până la tine ca mâine să mă întorc pentru că vineri am seminar în Baia Mare,iar sâmbătă îl botez pe îngerașul Dominic! ?


About