La un pas de o TRAGEDIE: Cel puțin 13 elevi ai Liceului German din Arad, la spital, după ce în școală s-a făcut o dezinsecție

  Top Tabu
  7 months ago
  0
  51

Mai mulți elevi de gimnaziu au ajuns, luni seara, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Arad cu dureri abdominale, erupții cutanate și ochi iritați. Copiii sunt elevi ai Liceului German, unde, potrivit unor surse locale, s-ar fi făcut o dezinsecție la sfârșitul săptămânii trecute.

„13 copii cu vârste de 11, 12 și 13 ani au fost aduși la Spitalul Județean Arad, o parte dintre ei au fost aduși de părinți, o parte de Ambulanță. Copiii au dureri abdominale, erupții cutanate, ochi iritați. Se fac investigații medicale, li s-au recoltat analizele de sânge și se așteaptă rezultatele. Sunt stabili toți “, a declarat, pentru MEDIAFAX, Simina Roz, purtătorul de cuvânt al SJU Arad.

Citește și: EXCLUSIV Detalii despre averea Cristinei Țopescu! Afacerea regretatei jurnaliste, pe minus!

Copiii sunt elevi ai Liceului German din Arad. Potrivit prefectului județului Arad, Gheorghe Stoian, dezinsecția s-a făcut vineri în trei corpuri de clădire.

„S-a făcut o dezinfectare în interiorul școlii, la momentul de față sunt la UPU 13 copii. Este o anchetă în desfășurare a Direcției de Sănătate Publică Arad. Eu sunt la liceu, a venit și echipajul CBRN de la ISU, Direcția de Sănătate Publică este aici, vedem ce s-a întâmplat. Dezinsecția s-a făcut vineri, în trei corpuri de clădire”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gheorghe Stoian.

Citește și: România, un nou împrumut: Ministerul Finanțelor a luat peste un miliard de lei de la bănci .

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *