Lili Sandu este în culmea fericirii! Vedeta, însărcinată pentru prima dată, a aflat sexul bebelușului

  Top Tabu
  6 months ago
  0
  91

Deși ar fi vrut inițial să țină doar pentru ei vestea, Lili Sandu și iubitul ei n-au rezistat prea mult. Au împărțit emoția cu prietenii virtuali cărora fosta cântăreața le-a spus: ea și cu Silviu Țolu, iubitul ei, vor deveni părinții unui băiețel. Când logodnicul ei a citit rezultatul analizelor, Lili a izbucnit în plâns.

”Nu cred că mai are un rost să spun că aceast băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăaca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu. ”, a povestit Lili Sandu pe vlogul ei.

Citește și: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

A rămas însărcinată printr-o minune

Povestea copilului pe care-l va avea Lili Sandu este una specială. Din cauza unor probleme medicale ale lui Silviu, vedeta tv primise un verdict crunt. Nici măcar cu fertilizare in vitro nu ar fi mers, ci ar fi trebuit să apeleze la un donator! Însă Lili nu a abandonat credința, ba chiar s-a apropiat și mai mult de Dumnezeu așa că la următorul consult, medicul i-ar fi spus că lucrurile s-au schimbat în bine si pot demara procedurile pentru fertilizare.

În decembrie însă, artista a primit o veste minunată, înainte de Sărbători: aceea că va deveni pentru prima oară mămică. Anunțul a fost făcut abia de Ziua Îndrăgostiților. Lili Sandu este însărcinată în luna a cincea și abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept.

De câțiva ani, Lili Sandu trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu. Cei doi au locuit o bună perioadă de timp în America, iar apoi s-au întors în România. Anul trecut, de ziua ei de naștere, iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Silviu Țolu a dus-o pe Lili Sandu în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor.

 

 

 

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *