Loteria Română şi Stanleybet România, parteneri

  Top Tabu
  23/06/2017
  Comentariile sunt închise pentru Loteria Română şi Stanleybet România, parteneri

Stanleybet România şi Loteria Română au semnat un parteneriat în baza căruia popularele lozuri răzuibile vor fi disponibile și în agențiile brand-ului britanic.

Parteneriatul debutează cu un proiect pilot ce va implica o mare parte din agențiile de pariuri din București, urmând să fie extins și la nivel național. Pentru început, amatorii lozurilor vor putea găsi în agențiile Stanleybet două produse, SUPER 77777 și 1.000.000 LEI CASH, urmând ca, în viitor, portofoliul să fie extins.

„Este cel mai nou proiect Stanleybet în România prin care completăm mixul de produse disponibile în agențiile noastre”, a declarat Country Managerul Stanleybet, Liviu Popovici.

“Acest parteneriat reprezintă o noua modalitate prin care Loteria Română aduce norocul mai aproape de jucatori”, a declarat Directorul de Vanzari al Loteriei Romane, Alexandru Croitoru.

Lozul „Super 77777”  costă doar 2 lei, iar câștigurile pornesc de la suma minimă de joc și ajung la 77.777 lei.

În același timp, pariorii își pot încerca norocul și la lozul „1.000.000 lei CASH”. Costul unui astfel de loz este de 5 lei, iar câștigul maxim  ajunge la fabuloasa sumă de 1.000.000 de lei.


About