Managerul Maternităţii Giuleşti, Marcel Moisă: ‘Mai sunt internaţi 15 bebeluși şi o mamă. Lucrările, finalizate până la sfârşitul acestei săptămâni’

  Top Tabu
  5 months ago
  0
  76

În cadrul Maternităţii Giuleşti mai sunt internaţi 15 bebeluşi născuţi prematur şi o mamă, anunţă managerul instituţiei spitaliceşti, Marcel Moisă, precizând că lucrările de reparaţie au început luni şi vor fi finalizate la sfârşitul săptămânii, informează Mediafax.

“Acei 15 copii nu vă aştepaţi să plece repede. Pe măsură ce se eliberează un salon, se face igienizare şi îi mutăm acolo şi acolo se face igienizare. Nu avem cum să îi dăm afară că sunt prematuri”, a declarat, miercuri, managerul Maternităţii Giuleşti, Marcel Moisă.

Citește și: ANSVSA a controlat în noiembrie 8.521 de unități din industria agroalimentară

De asemnea, Marcel Moisă a mai spus că lucrările de reparaţie şi igienizare din cadrul maternităţii au început luni şi vor fi finalizate până la sfârşitul acestei săptămâni.

“A început întâi la secţia de neonatologie şi după aia s-a făcut în tot spitalul. (…) Nu s-a văruit. Se zugrăveşte. (…) Absolut toate holurile, absolut toate saloanele. Cele care au avut nevoie de mici reparaţii – s-au făcut şi mici reparaţii. O să facem şi sistemul de canalizare. Nu-l facem, îi facem o curăţire, igienizare. Avem o firme care îl face periodic. De data asta îl facem mai altfel. O să mai scoatem încă 20 de kg de chiloţi şi alte lucruri pe care le aruncă lumea, dar o să facem”, a explicat Marcel Moisa.

Direcția de Sănătate Publică Bucureşti a solicitat Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sârbu” Bucureşti să sisteze internările începând din data de 30 noiembrie după scandalul bebeluşilor infectaţi cu stafilococ auriu.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *