Maria Cârneci, devastate după moartea soțului. Marea artistă e sfășiată de durere și și-a anulat toate cântările

  Top Tabu
  2 months ago
  0
  35

Sufletul încă îi plânge Mariei Cârneci, iar celebra cântăreață spune că sufletul ei va fi în doliu câte zile o avea. Nu se va împăca vreodată cu gândul că bărbatul care i-a stat alături nu mai e. Romulus Popescu, soțul Mariei Cârneci, a pierdut lupta pentru viață după o suferință cu un cancer galopant care într-o lună l-a distrus complet.

Soțul artistei și-a simțit sfârșitul și pe patul de moarte i-a predat băiatului lor toate actele. A fost un moment cutremurător, la fel și atunci când și-a petrecut soția cu lacrimi în ochi când ea a ieșit din rezerva spitalului.

” În momentul îm care l-a chemat pe Edi şi i-a dat documentele, ce avea el la el, buletin, livret, permis de conducere, mă rog, i-a spus câteva lucruri, Edi, îţi dai seama că copilul fiind singur, ataşat de părinte, a ieşit afară… Şi am intrat eu cu Anişoara, verişoara mea, şi era aşa bulversat, oarecum… N-o să-mi iasă din cap câte zile o să trăiesc, mă privea în ochi, şi îl ţineam de mână, deci nu pot să uit aşa ceva, mi-a spus: ”Să mă îmbraci în ce spun eu.”… ”De ce? Unde să te îmbrac, unde vrei să mergi de aici? Vine domnul doctor Sorin Oprescu, îţi face, îţi pune o perfuzie… Zice: nu, nu, ascultă-mă, nu-mi pui nimic colorat pe mine, îmi pui cămaşă albă cu butoni, pui costumul”, povestește cântăreața., la Pro TV. A fost ultima lor discuție…

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Ar fi vândut tot ca să-l salveze

Maria Cârneci l-a avut alături pe Giani mai bine de 40 de ani. O viață de om. I-a fost alături la bine și la greu, de aceea nici acum nu poate accepta că el nu mai e. „În ultima lună, a fost galopant, i-a făcut ficatul plin de metastaze și a fost lucid până în ultima clipă.”, spune cântăreața.

Cu greu a acceptat verdictul dur al medicilor. ”Domnul doctor, dacă există o şansă, nu mă uit la nimic, vând tot… Doamna Maria, zice, a fost atât de galopant… într-o lună jumate i-a făcut ficatul, l-a prăpădit…09.51 Metastaze neoperabile, adică nu mai putea să intervină nici măcar la porţiunea de colon, era risc să moară pe masa de operaţie”, dezvăluit Maria Cârneci, tot la emisiunea lui Măruță. Maria Cârneci mărturisește că nu știe cum să trăiască fără el. Și-a anulat toate cântările, desi știe că el ar fi vrut să nu o vadă așa, îngenuncheată. O mai țin pe picioare cele două nepoțele, fetele fiului lor, Edi, care nu știu și nici nu realizează că bunicul lor nu se va mai întoarce niciodată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *