Marian Vanghelie a fost dus de urgență la spital

  ioana
  04/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru Marian Vanghelie a fost dus de urgență la spital

vanghelie

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, a fost dus azi-dimineață de urgență la spital. Fostul primar a acuzat dureri renale și a fost transportat de către șoferul său la Spitalul Universitar.

Anunțul a fost făcut chiar de către avocatul fostului primar. Vanghelie trebuia să se prezinte astăzi la Tribunalul București, pentru un nou termen de judecată în procesul în care este judecat pentru fapte de corupție. Judecarea a fost însă amânată din cauza stării precare de sănătate a fostului primar.

Potrivit Mediafax, judecătorii au admis solicitarea de amânare şi au dat un nou termen pentru data de 18 mai. Marian Vanghelie este judecat de fapte de corupție și pus sub control judiciar pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Vanghelie a fost trimis în judecată de către procurorii DNA în data de 7 iulie 2015, împreună cu omul de afaceri Mircea-Sorin Niculae, Sorin-Ştefan Cioca și directorul Economat Sector 5, Laura Ciocan.

În comunicatul procurorilor DNA se arată că ”în perioada 2006 – 2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al Sectorului 5, ajutat de Mircea-Sorin Niculae şi parţial de Laura Ciocan, a cerut şi a primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro, reprezentând un „comision” de 20% din încasări.”


About