„Metoda” interviului

  Top Tabu
  01/12/2023
  Comentariile sunt închise pentru „Metoda” interviului

Viața prezentatoarei TV, ambasadoarei wellbeeing-ului, feminității și luxului, Sonia Argint este un roller-coaster de sentimente, aventuri și idile. Deși spune că ”crede în căsnicie” și că este o adeptă a vieții în doi, sursele noastre ne spun că blonda ar fi mai degrabă adepta vieții în trei.

Horațiu Ionescu, un antreprenor în domeniul auto (cu 14 ani ani mai în vârstă decât blonda), a divorțat ca să își întemeieze o familie cu frumoasa și fascinanta Sonia Argint. Cei doi însă au divorțat în 2020, unii spun că după ce resursele financiare ale soțului se apropiau de epuizare.

Sonia divorțează de primul soț, dar anunța divorțul abia după 2 ani!
Recent, la Gala Femeilor Remarcabile, Sonia Argint iese cu Daniel Pintilie, pentru prima oară ieșind în public cu un bărbat, după divorț. Se pare însă că relația cu mai tânărul antreprenor, deși discretă, ar dura de mai mult de trei ani, posibil dinaintea finalizării divorțului cu Horațiu Ionescu! De altfel, cei doi au petrecut revelionul 2022 în Sicilia, unde au stabilit proiectul „antreprenorial” al legăturii.

Sonia Argint s-ar iubi în taină cu un nume mare din Guvernul României!
Gurile rele spun însă că Sonia Argint ar fi mai degrabă adepta vieții în trei, nu în doi așa cum se destăinuia public la anunțarea divorțului de primul său soț. Bomba este că un alt admirator fervent al vedetei de televiziune și content digital ar fi nimeni altul decât actualul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila.
Cei doi au fost surprinși în ipostaze „relaxate” la …. film!


În 2020, Sonia i-a luat un interviu ministrului Rafila și l-a publicat pe blog-ul său. Posibil atunci să fi fost începutul ”prieteniei dintre cei doi”? Vom reveni.


About