Breaking News

Mihaela, o scriitoare cu poalele-n cap

  Raluca Pascu
  10/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru Mihaela, o scriitoare cu poalele-n cap

mihaela-radulescu-the-one-4_7ea54c43a97e3dMihaela Rădulescu începe să nu mai semene cu ea. Parcă nu mai este diva fotoșopată de prin reviste, respectată în intimitatea toaletei de militari în termen și liceeni acneici. Mihaela se transformă în Bianca. Cei enumerați mai sus, dacă nu privesc cu atenție pot face mari confuzii, mai ales că ambele doamne se adresează cam aceluiași focus-grup. Să intri la baie cu Mihaela și să te trezești cu Bianca! Iată motiv întemeiat să intre instantaneu în depresie atât elevul cât și maimuța din dotare.

E penibil să crezi că poți rămâne veșnic tânără. N-ai cum, izvoarele istoriei recente o demonstrează fără prea multă aprofundare. Sunt vreo 27 de ani de la prima metamorfoză când Mihaela Țiganu se transformă în Mihaela Rădulescu, apoi borna profesională, ca secretară a fostului senator Dan Iosif (zis și „Dă-o-n sânge!”), ne întoarce în timp cu 26 de primăveri. Schimbul intelectual de priviri și poziții sexuale cu un alt Dan (zis și Macho Chișu) o aruncă în luminile mediatice, dar și asta se întâmpla în urmă cu 25 de roze. Doamne, ce vechi sunt toate și toți! Până și ei sunt dint-un alt mileniu: Bănică- Palmă Grea, Elan cel Cu Portofelul Plin sau Dani – Ambreiaj.mihaela_48418400

Dar dacă insiști să dai poleiala de-o parte, te trezești cu zeci de operații estetice și filozofii feministo-feminine de doi lei (sau cenți). Mihaela este expertă în: Trăiește, Simte, Cucerește, Privește, Curvăsărește. Sfaturi și citate pentru nișa de muieri care trăiesc devorând banalități. Nu va lipsi slava adusă stratosferului Felix, cel numit și Ou Tare, teoretic și declarativ ultimul ca număr de pe tricou.

img_1917191_thumbs_600x400_2886651

 


About