Nicu Vlad, preşedinte interimar al COSR

  Ștefan Ilie
  4 years ago
  0
  791

Nicu Vlad, va ocupa funcția de președinte interimar al COSR după demisia lui Alin Petrache. Comitetul Executiv al COSR a hotărât că alegerile pentru desemnarea noului preşedinte al forului olimpic român vor avea loc pe data 15 noiembrie.

În perioada de interimat deciziile vor fi luate de Comitetul Executiv al COSR. “Conform statutului COSR, în urma retragerii președintelui Alin Petrache, rămân cei trei vicepreședinți, printre care sunt și eu, să conducă interimatul până la alegerile pentru funcția de președinte. De fapt, interimatul îl va face Comitetul Executiv. Până la alegerile care se vor desfășura în jur de 15 noiembrie, interimatul va fi asigurat de Comitetul Executiv, iar eu am fost desemnat să conduc Comitetul Executiv. Titulaturii mele oficiale îi puteți spune cum doriți, puteți să spuneți și președinte interimar, dar nu știu dacă asta e important. Nu înseamnă că eu voi lua anumite decizii, deciziile le va lua Comitetul Executiv”, a explicat Nicu Vlad.

Preşedintele FR Haltere a precizat că deocamdată nu este interesat să candideze la președinția COSR: “Nu se pune în discuție în momentul de față ca eu să candidez. În două luni vom vedea cine va candida și cine va câștiga. Sunt convins că vor fi destule persoane care se vor înscrie, dar nu pot să dau nume pentru că nu știu”.

Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a demisionat din funcția pe care o deţinea, pe data de 29 august, motivul fiind neîndeplinirea obiectivului propus pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *