NOU in Romania: Primii brazi artificiali de lux Full HD, cu ace din PE

  Top Tabu
  22/05/2022
  Comentariile sunt închise pentru NOU in Romania: Primii brazi artificiali de lux Full HD, cu ace din PE

Brazii artificiali au devenit din ce in ce mai populari in ultimii ani, nu doar datorita accesibilittii lor, ci si pentru faptul ca pot fi reutilizati an de an. Asta inseamna cheltuieli mai mici, alergatura mai putina, mai putin stres, mai mult confort.

Cu toate acestea, v-ati gandit vreodata la calitatea brazilor artificiali pe care ii cumparati? Stiati ca brazii artificiali din PE, respectiv PVC sunt complet diferiti ca aspect, simt si durabilitate? Pana in prezent in Romania s-au vandut in speciali brazi artificiali din PVC, dar anul acesta, pe brazicraciun.net vei putea gasi primii brazi artificiali de lux din PE.

Diferenta dintre brazi artificiali PVC si brazi artificiali de lux din PE

Nu este un secret faptul ca utilizarea PVC-ului pentru brazii de Craciun a fost considerata standard de zeci de ani. Pana acum, majoritatea pomilor de Craciun artificiali disponibili pe piata mondiala si in Romania au fost construiti folosind doar PVC (clorura de polivinil).

Foi colorate din PVC comprimat sunt folosite pentru a crea ace de brad realiste, prin taierea materialului in forme lungi dreptunghiulare plate inainte de a fi rasucite intre doua siruri de sarma pentru a actiona ca ramuri ale brazilor. In timp ce brazii artificiali din PVC arata foarte realistic de departe, de aproape nu mai par atat de naturali. Chiar si asa, acesti brazi artificiali sunt in continuare o alternativa foarte populara pentru brazii de Craciun reali, pentru ca sunt mai ieftini si aduc o multime de avantaje.

Pe de alta parte, noii brazi artificiali de lux din PE (polietilena) sunt acum considerati cei mai realisti. PE este singurul material care poate sa reproduca aspectul unui brad de Craciun real.

Spre deosebire de brazii de Craciun din PVC, care sunt fabricati folosind material decupat din PVC, brazii din PE sunt full 3D, ceea ce le ofera aspectul unor pomi extrem de reali. Rezultatul e uimitor: un brad artificial de lux va arata foarte realistic si deosebit de frumos (cu ace mai ferme, mai aspectuoase si mai rezistente comparativ cu cele 3D din PVC).

Prin urmare, acele tridimensionale 3D sunt mult mai asemanatoare cu acele brazilor naturali, comparativ cu acele plate sau chiar 2D din PVC. Cu alte cuvinte, cu cat un brad artificial de Craciun contine mai mult material PE, cu atat el va arata mai realist.

Datorita calitatii evidente a acestor brazi artificiali de lux din PE, acestia sunt considerati a fi putin mai scumpi decat brazii din PVC. De aceea, brazii de Craciun din PVC inca raman in topul preferintelor romanilor anul acesta. Totusi, pentru cei care cauta alternative premium si nu sunt dispusi sa faca compromisuri, noii brazi artificiali de lux din PE, cu ace tridimensionale, vor deveni prima alegere.

PE si PVC mixt pentru un pom de Craciun realist si accesibil la pret

Unii brazi de Craciun artificiali sunt creati cu o combinatie de materiale – atat PE, cat si PVC. PE este folosit pe varfurile bradului pentru un aspect realist instantaneu, in timp ce PVC-ul este folosit ca material de umplutura pentru ca bradul sa para mai dens si mai bogat. In acest mod, consumatorii pot beneficia de un brad de Craciun foarte realist, in timp ce nu trebuie sa-si faca griji de preturi prea mari.

Unde gasesti brazi artificiali de lux Full 3D, din PE?

„Anul acesta, vom aduce in premiera brazi artificiali de lux Full HD, cu ace din PE, care imita uimitor bradul natural. Clientii brazicraciun.net vor fi primii care vor putea sa achizitioneze un astfel de brad premium.” – Gabriel Vasile, manager brazicraciun.net

Prin urmare, primii brazi fabricati in totalitate din PE vor fi disponibili din acest an pe brazicraciun.net. In acest magazin online veti gasi, de asemenea, o gama variata de pomi de Craciun, inclusiv brazi mai ieftini din PVC, brazi cu ace 2D, brazi artificiali de lux cu o compozitie mixta PVC si PE, brazi ninsi, cu conuri de brazi, fibra optica, de la 60 cm pana la 300 cm inaltime, cu plinatate variata, in functie de stilul preferat.


About