Noua aplicație Yahoo – Livetext. HOT or NOT?

  ioana
  5 years ago
  0
  774

[highlight] Yahoo tocmai a lansat o aplicație de mesagerie care permite utilizatorului să trimită mesaje text și video, dar fără sunet. Livetext îți dă posibilitatea de a a vedea reacțiile persoanei cu care vorbești prin mesaje, dar fără să și auzi. [/highlight]

live-text-yahoo-gif-01-2015

Pe o piață în care WhatsApp a atins anul acesta pragul de 800 de milioane de utilizatori activi, iar Snapchat are 100 de milioane de utilizatori activi zilnic, este greu de imaginat că aplicația Yahoo, Livetext, are o șansă reală. În primul piața nu simte nevoia unei astfel de aplicații, întrucât pentru video există aplicații precum FaceTime și Skype, iar pentru mesagerie text, așa cum aminteam și mai sus, WhatsApp, dar și Facebook Messenger.

Iată ce a declarat Arju Sethi, Senior Direct – Product Management al Yahoo:

Introducem Yahoo Livetext – un nou mod de a comunica ce îmbină rapiditatea, simplitatea și ușurința mesageriei text cu expresivitatea comunicării video, fără audio. Credem că partea video va face conversațiile mai autentice, în timp ce mesajele text sunt un mod rapid și non-intruziv de a comunica.

Textele video ar putea să-i ajute pe utilizatorii aplicației să își citească reciproc emoțiile mai ușor, datorită versiunii video. Practic, am putea spune că e ca atunci când vorbeam pe Yahoo Messenger cu webcam-ul pornit, dar fără microfon pentru a nu ne auzi părinții.

Privirea jucăușă a prietenei tale sau zâmbetul ei până la urechi, chiar și felul în care își dă ochii peste cap și oftează în liniște, pot deveni parte a conversației voastre.

Haideți să vedem și un filmuleț cu modul în care funcționează Livetext.

 

Așadar, HOT or NOT? Ați folosi această aplicație?


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *