Noul simptom al infectării cu coronavirus! Mărturia înfricoșătoare a unei asistente medicale: ‘Parcă ar fi diavolul însuși’

  Top Tabu
  7 months ago
  0
  54

Informațiile cunoscute până acum despre noul coronavirus par să nu fie suficiente pentru a ști cum putem să îl tratăm eficient, astfel că noi detalii sunt făcute cunoscute de către cei care s-au confruntat mai profund cu boala.

Vezi și: Streinu Cercel solicită convocarea CSAT: ‘E momentul ca președintele României să se implice în mod direct. Nu mai avem timp’

Cele mai cunoscute simptome ale infecței erau febra și tusea seacă. Lângă acestea, se mai poate adăuga un simptom, potrivit unei asistente medicale în grija căreia au fost mai mulți pacienți bolnavi de coronavirus.

Chelsey Earnest, cadru medical la un spital din Washington, a făcut mărturisiri în ceea ce privesc observațiile sale din timpul consultațiilor pacienților. Așadar, a adăugat pe lista simptomelor vizibile un detaliu care i-a atras atenția.

„Cel mai important semn este că cei afectați au, cum ar fi … ochi alergici. Partea albă a ochiului nu este roșie. Este ca și cum ar avea o umbră roșie a ochilor la exteriorul ochilor.”, spune asistenta medicală, conform spynews.ro.

Ceea ce cadrul medical semnalează este faptul că, dintre pacienții pe care ea i-a avut în grijă, deși unii au decedat, ei prezentau doar acest simptom, o formă de conjunctivită, cauzată de infecție.

Specialiștii în oftalmologie au transmis o avertizare colegilor lor cu privire la producerea conjunctivitei din cauza noului COVID-19. Acest lucru poate duce la înroșirea și iritarea ochilor și a zonei din jurul lor. Mai mult, Academia a anunțat că oftalmologii ar trebui să aibă grijă și să își protejeze nasul, gura și ochii dacă văd pacienți posibil infectați.

De asemenea, asistenta Chelsey mai povestește despre nopțile îngrozitoare petrecute la spital, îngrijind bolnavii de coronavirus.

„Parcă ar fi diavolul însuşi care intră în camerele lor şi îi chinuie”, mărturisește femeia.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *