O nouă lovitură de zeci de mii de euro

  Top Tabu
  09/08/2017
  Comentariile sunt închise pentru O nouă lovitură de zeci de mii de euro

Ciucă Robert, originar din București, a început luna august cu dreptul și asta pentru că a dat lovitura la jocurile electronice, la care a câștigat Megajackpotul de peste 410.000 lei.

Bărbatul a intrat în agenția Stanleybet situată în Șoseaua Alexandriei, nr. 92 chiar cu 10 minute înainte de închiderea acesteia. S-a așezat la aparatul Megajackpot și a început să joace pe miză de 5 lei. După primele două minute de joc, acesta a intrat în speciala Megajackpot prin generarea pe ecran a simbolurilor KING KONG CASH. Tensiunea creștea cu fiecare moment, așa că fără să stea să se gândească prea mult, Robert a ales 5 jocuri gratuite, iar la prima mână bărbatul a primit MISTERY KONG BONUS și astfel a obținut premiul MEGAJACKPOT în valoare de peste 410.000 lei.

„Nu mă așteptam să câștig. La început am crezut că e o seară ca oricare alta, dar s-a dovedit a fi o seară care mi-a schimbat viața. Totul este foarte real. E foarte greu să primesc atâția bani deodată. Totul s-a schimbat pentru mine. Cu o parte din bani îmi voi achita datoriile”, a povestit emoționat tânărul jucător.

Ion Oncescu, Ambasadorul Megajackpot în România, a fost cel care i-a numărat și înmânat  banii cash fericitului câștigător.

În aproape șapte ani de activitate, valoarea totală a celor 73 de premii a ajuns să depășească suma de 5,3 milioane de euro.


Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet.

 

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 320 de agenții, din aproape 100 de localități, online pe www.stanleybet.ro, cât și pe dispozitivele mobile prin aplicația Stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 13 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 6 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru și Danemarca.

Pentru informații suplimentare:

Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet

Tel: +40749164669

Email: catalin.moise@stanleybet.ro

Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro


About