O ROMÂNCĂ A DAT LOVITURA LA LOTO! CÂȘTIG FABULOS!

  Top Tabu
  05/08/2016
  Comentariile sunt închise pentru O ROMÂNCĂ A DAT LOVITURA LA LOTO! CÂȘTIG FABULOS!

Pariurile de tip loto pot aduce câștiguri uriașe, cu puțini lei cheltuiți, după cum o demonstrează o jucătoare din București, care a câștigat nu mai puțin de 130.000 lei cu doar 2 lei pariați într-o agenție Stanleybet.

Câștigătoarea, în vârstă de aproape 60 de ani, este o pasionată a jocurilor de tip loto. Ea a ales să-și încerce norocul în data de 27 iulie, cu 6 numere la loteria elvețiană.
2, 3, 15, 16, 34, 36 sunt numerele pe care nu le va uita niciodată, având în vedere că a cheltuit doar cât pentru o cafea, iar din banii câștigați își poate cumpăra o garsonieră.
„Joc destul de des, însă nu am câștigat niciodată sume mari. Am niște numere pe care le joc de obicei, uneori le mai schimb, însă nu joc sume mari. A fost o mare surpriză pentru mine să văd că am câștigat. Cu acești bani vreau să-mi ajut copiii și probabil voi mai pune ceva de o parte”, ne-a spus câștigătoarea, care a preferat să-și păstreze anonimatul.
Extragerile loteriei elvețiene se fac după sistemul 6/42 și au loc în fiecare miercuri, de la ora 19:30, și sâmbăta, de la ora 17:30.
Pariurile de tip loto sunt jucate din ce în ce mai des de către români, acestea reprezentând o alternativă pentru jocul oferit de Loteria Națională. Principalele avantaje constau în:
•Costurile mici ale unui bilet: valoare minimă este de 1 leu;
•Parierea pe numerele extrase la loterii din alte țări;
•Numar mare de extrageri, peste 1300 în fiecare săptămână;
•Varietatea tipurilor de extrageri: 6/42, 6/45, 7/39, 20/80, Kino etc.
•Numar nelimitat de variante pe care le poți juca pe un bilet.

About