Obiceiul greșit pe care îl faci atunci când mănânci banane – Iată la ce riscuri te expui

  Top Tabu
  20/02/2020
  Comentariile sunt închise pentru Obiceiul greșit pe care îl faci atunci când mănânci banane – Iată la ce riscuri te expui

Cercetătotii au demonstrat că în vârful bananelor există o acumulare de substanţe toxice extrem de periculoase, care arată ca un minuscul bob de mazăre de culoare brună, informează Realitatea Tv.

Maimuţele consumatoare de banane vor desface întotdeauna o banană de la coadă, nu din vârf, tocmai pentru a evita să mănânce acea parte toxică.

Se poate dovedi că până acum am procedat greşit în ce priveşte consumul de banane.

SURSE – A apărut a treia aripă în PSD și Pro România

Încă de când a fost conştientizată posibilitatea de consum a bananelor, modalitatea nu s-a schimbat prea mult: se rupe vârful, se curăţă de coajă şi se consumă ceea ce constituie miezul. Dar, se pare, că până acum cu toţii greşeam când urmam aceşti paşi, scrie descoperă.ro.

Multiple cercetări au demonstrat că cele mai multe dintre substanţele nutritive din banane se află, de fapt, în partea pe care o aruncăm, în coajă.

Coaja de banană conţine probiotice şi mai multe substanţe utile pentru organism, printre care: luteina (benefică pentru vedere şi sănătatea ochilor), potasiu şi tryptophan.

Sursa


About