Păcatele sau minunile tehnologiei? Andreea Antonescu i-a cerut divorțul soțului din America… pe FaceTime! Care a fost reacția bărbatului și care a fost motivul rupturii

  Top Tabu
  11 months ago
  0
  85

Au trecut parcă secole de când două puștoaice au compus trupa Andre și s-au descurcat de minune, fetele, Andreele, având un succes nebun la publicul d gen. Între timp, puștoaicele au crescut, s-au măritat, au copii, dar carierele lor au evoluat diferit. Andreea Bălan a fost non—stop în acțiune, pe aici, pe plan local, cu apariții la show-uri tv, cu concerte și hit-uri, în timp ce Andreea Antonescu își admira colega din America.

De la o vreme însă, cea mai scumpă ”apariție” românească în paginile revistei Play Boy s-a întors acasă. Și-a luat copilul, a început să se relanseze, să scoată piese, dar nici urmă de soțul ei afacerist, Traian Spak preferând să-și vadă de ale lui tot peste Ocean.

Zvonuri au fost multe. Până când Andreea Antonescu a anunțat chiar ea, la începutul lunii septembrie, că divorțează de Traian Spak.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Divorțul, doar o formalitate

Despre reacția soțului ei, artista a povestit că a fost una cât se poate de civilizată, chiar dacă nu a acceptat de la început această idee. Andreea i-a spus care sunt planurile ei profesionale, i-a arătat care sunt calculele, viitorul…

„Între noi au fost lucruri normale, discuții civilizate, nu au fost certuri, nu au fost scandaluri, nu au fost picanterii… (…) Nu pot spune că a fost fericit, încântat, eliberat, ușurat, dar a înțeles, uman vorbind, ce se întâmplă, rațional vorbind, cum decurg lucrurile…”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru viva.ro.

Discuțiile s-au purtat undeva prin aprilie, mai, dar partea poate cea mai… picantă e că din cauza faptului că Antoneasca este aici, iar Spak în America, totul s-a aranjat pe… FaceTime!

”În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică!”, a mai spus Andreea pentru viva.ro.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *