Poliția face cercetări în cazul FALSEI DOCTORIȚE: În 2016 se furase un halat în care se afla o parafă medicală

  Top Tabu
  5 months ago
  0
  71

Polițiștii Capitalei fac cercetări în cazul voluntarei de la Spitalul Ilfov cu diplomă falsă, precizând că un medic din cadrul unității spitalicești a reclamat, în 2016, furtul halatului medical în buzunarul căruia se afla parafa medicală, în această cauză fiind audiate mai multe persoane.

Reprezentanții Poliției Capitalei anunță că pe 29 septembrie 2016, un medic din cadrul Spitalului Județean Ilfov a reclamat Secției 9 Poliție furtul halatului medical personal din incinta unității spitalicești, precizând ca in buzunarul halatului se afla parafa medicală, scrie mediafax.ro.

Citește și: Vești bune! Femeile nu vor mai plăti impozit- Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

“Au fost audiate mai multe persoane, atât femei, cât și bărbați, iar cercetările sunt continuate de subunitatea de poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, precizează Poliția Capitalei.

Cu privire la exercitarea fără drept a unei profesii, Secția 9 Poliție s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări. În plus, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti anunţă, în legătură cu presupusul medic Raluca Daniela Bârsan, voluntară la Spitalul Ilfov, că aceasta nu figurează în evidențele Facultății de Medicină din cadrul U.M.F. “Carol Davila” la studiile curriculare de licență si master

Citește și: Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă! La cât ar putea ajunge euro

Ministrul Sorina Pintea a declarat că Spitalul de Urgență Ilfov a încheiat cu falsul medic un contract de voluntariat care nu se încadra în prevederile Legii 78, subliniind totodată că femeia a depus o diplomă de studii falsificată, urmând ca Ministerul Sănătății să depună o plângere.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *