Primăvara începe pe 12 februarie… în Liga Campionilor

  master
  28/12/2018
  Comentariile sunt închise pentru Primăvara începe pe 12 februarie… în Liga Campionilor

Optimile celei mai tari competiții fotbalistice europene intercluburi, UEFA Champions League, încep cu doua zile înainte de Valentine’s Day și se vor disputa după următorul program.

Marți, 12 februarie

Manchester United vs PSG

După ce a ,,divorțat’’ de capriciosul tehnician Jose Mourinho, Manchester United joacă ceva mai bine, reușind să lege 2 victorii consecutive în Premier League. Totuși, United e abia pe 6 în clasament, cotele la pariuri indica șansa a doua în meciul cu PSG din Liga Campionilor, chiar dacă partida are loc pe Old Trafford.

AS Roma vs FC Porto

Romanii par ușor favoriți în dubla cu FC Porto, deși, dacă stăm să ne gândim, italienii nu au strălucit în grupa G, calificându-se după 3 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce portughezii au câștigat fără probleme grupa D.

Miercuri, 13 februarie

Tottenham vs Borussia Dortmund

Două dintre cele mai spectaculoase formații europene promit fanilor meciuri de neuitat în primăvara Ligii. Britanicii s-au calificat in-extremis, profitând de meciul slab făcut Inter pe propriul teren (doar egal acasă cu PSV), în timp ce Dortmund a câștigat Grupa A, cu 13 puncte din 18 posibile.

Ajax vs Real Madrid

Olandezii pornesc evident cu a două șansă în dubla cu Real Madrid, însă Ajax a arătat destul de bine în Grupa E, în timp ce pentru madrileni sezonul nu este unul dintre cele mai bune. Totuși, e greu de crezut că Ajax ar putea elimina Madridul din cursa către un nou trofeu UCL.

Marți, 19 februarie

Lyon vs Barcelona

După ce s-au calificat, așa cum era și normal, de pe locul secund într-o grupă cu Manchester City, Sahtior și Hoffenheim, francezii de la Lyon dau de Leo Messi and co. în optimi, așa că nu e de mirare faptul că Lyon e penultima în topul favoritelor la câștigarea Ligii Campionilor în 2019, în timp ce Barcelona este pe poziția secundă, la mică distanță de City.

Liverpool vs Bayern Munchen

După ce s-au oprit în finală anul trecut, fiind învinși de Real Madrid cu 3-1, ,,cormoranii’’ lui Jurgen Klop întâlnesc Bayern Munchen în optimi, o altă echipă fără performanțe notabile în ultimii ani (în 2019 se împlinesc 6 ani de la ultimul titlu de Campioană a Europei).

Miercuri, 20 februarie

Atletico Madrid vs Juventus

Cel mai echilibrat meci din prima manșa a optimilor UCL este cel dintre Atletico Madrid și Juventus Torino. După ce au pierdut de două ori în ultimii 5 ani finala Ligii Campionilor, în fața Realului, madrilenii lui Diego Simeone dau din nou de coșmarul Cristiano Ronaldo, de această dată îmbrăcat în alb-negru. Juventus este pe 3 în topul favoritelor UCL, așa că va fi extrem de greu pentru Atletico să ajungă în sferturi.

Schalke vs Manchester City

Cel de-al doilea meci al serii aduce față-n față două formații aflate pe primul și ultimul loc în topul favoritelor UCL 2019. Deși ,,scârțâie’’ bine în campionatul intern, pierzând 3 din ultimele 4 partide, ,,cetățenii’’ sunt favoriți clar în dubla cu nemții de la Schalke, formație aflată în partea de jos a Bundesligii.


About