Primul cazino online cu specific romanesc a fost lansat in februarie 2018

  master
  07/03/2018
  Comentariile sunt închise pentru Primul cazino online cu specific romanesc a fost lansat in februarie 2018

Unul din cele mai grele nume prezente pe piata jocurilor de noroc online internationala, Kindred Group (Unibet Group la origini), a adaugat in urma cu doar cateva saptamani un nou brand in portofoliul sau, dupa modelul testat pe pietele din Suedia si Norvegia in 2017, an in care operatorul suedez a introdus brandurile Storspelare si Storspiller, dedicate in totalitate celor doua tari nordice.

In cazul nostru, vorbim de un cazino online suta la suta romanesc, intitulat Vlad Cazino. Alegerea numelui cu origini slave (termenul,,vladeti’’ insemna in slava a stapani, a conduce, a domni) nu este deloc intamplatoare, deoarece organizatorii isi propun ca ,,fratele’’ mai mic al celebrei casei de pariuri Unibet, extrem de populara in tara noastra, sa devin lider pe piata online autohtona.

“Odată cu creșterea Kindred și cu dezvoltarea continuă a brandurilor noastre, e important pentru noi să rămânem mereu aproape de consumatorii noștri. Vlad Cazino e rezultatul unui efort de echipă impresionant în cadrul companiei, unul care ne-a dezvoltat abilitatea de a oferi consumatorilor noștri din România un produs și o experiență cu adevărat croite pe nevoile lor. Așteptăm acum cu entuziasm ca Vlad Cazino să se lanseze cu succes și să aducă după sine cele mai înalte standarde în ceea ce privește experiența consumatorilor, produsele și ofertele, precum și siguranța jucătorilor – lucruri care sunt omniprezente în portofoliul de branduri Kindred”, declara Manuel Stan, Director of Central Brand Marketing la Kindred Group, cu scurt timp inainte de lansare.

Povestea personajului emblematic al cazinoului cu specific romanesc, simpaticul vampir Vlad, porneste de la ideea ca pana si vampirii se pot plictisi, uneori atat de tare, incat sa lase in urma decorurile sumbre pentru a incerca senzatiile tari oferite de cele peste 150 de sloturi online, mesele de ruleta si blackjack Live sau jocul de bingo.

Avand in vedere parerile clientilor privind experienta de joc de care acestia au avut parte de-a lungul timpului la Unibet Cazino, precum si faptul ca Vlad Cazino se bazeaza pe aceeasi platforma de jocuri online, de aceasta data ,,imbracata’’ in haine romanesti, suntem indreptatiti sa credem ca vom regasi noul brand in topul preferintelor jucatorilor romani cat de curand.


About