Simona Gherghe, gafă imensă!. Publicul îi cere demisia

  Top Tabu
  06/05/2023
  Comentariile sunt închise pentru Simona Gherghe, gafă imensă!. Publicul îi cere demisia

Simona Gherghe era până nu demult prezentatoarea de pe Antena 1 cu cea mai curată imagine, informează vbiz.ro. Aceasta era susținută de public și apreciată pentru modul în care prezintă emisiunea Mireasa. La un moment dat, au apărut conflicte între ea și producătorii reality show-ului și chiar a fost la un pas de demisie.

Comunitățile de fani au susținut-o intens atunci, dar se pare că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade după ce prezentatoarea și-a schimbat atitudinea. Aceasta a intrat în conflict cu telespectatorii, care o acuză că nu este deloc obiectivă atunci când vine vorba de modul în care abordează subiectele de la Mireasa.

Și de parcă nu era suficient, acum imaginea ei este complet pătată de o altă gafă: cea legată de doi cățeluși pașnici din jurul platoului. Viperele Vesele s-a exprimat pe subiect și foarte mulți fani au luat foc și cer din nou demisia Simonei Gherghe.

Mesajul transmis de Viperele Vesele. Revoltătoarea atitudine a Simonei Gherghe

@viperele__vesele

Cu multă bucurie vă anunțăm faptul că moderatoarea emisiunii Mireasă, Antena 1, Simona Gherghe, a simțit nevoia să trateze intr-o postare pe Instagram subiectul cainilor ce se doreau a fi eutanasiați de către producătorii emisiunii, semn că apelul nostru, în fond, pentru salvarea animalelor din jurul studioului Mireasă, nu a rămas fără ecou.

Ce nu apreciem însă este faptul că, în loc să spună adevărul, moderatoarea a ales să MINTĂ publicul, vorbind despre „informații false prezentate pe diverse site-uri” sau despre „oameni care rostogolesc informații false în mediul public”.

Informațiile NU sunt deloc false, ci absolut REALE, însoțite de un video doveditor, video în care baietii, concurenți ai emisiunii, se lamentau, spunând cu subiect și predicat faptul că producătorii le-au pus în vedere să găsească persoane care să adopte câinii, în caz contrar „în maximum o săptămână vor fi duși pe ultimul drum, EUTANASIAȚI”. Care este „informația/știrea falsă”, distinsă moderatoare?

Poate ar trebui să se pună Simona Gherghe de acord cu producătorii emisiunii, cel puțin pe marginea acestui subiect, fiindcă producătoarea Monica Ropotă a contactat asociația Kola Kariola, așa cum apare pe pagina oficială a asociației, spunând că a fost vorba despre o „neînțelegere între ce au comunicat producătorii și ce au înțeles concurenții”. Vă cam încurcați în minciuni cu toții, vă cam contraziceți unii pe alții și cădeți în penibil!

Dorim să o informăm pe moderatoare că, vineri, în toiul nopții, în jurul orei 2.00 a.m., de această dată, fetele, concurentele emisiunii, vorbeau pe Antena Play, cu aceeași îngrijorare, despre soarta câinilor. Atașam și acest video postării, cum am procedat și prima dată, pentru a nu exista vreun dubiu.

De reținut, concurenții emisiunii, fete și băieți, NU au acces la telefon sau internet, pe parcursul șederii în casa Mireasă aceștia având acces doar la comunicarea cu echipa de producție a emisiunii. Cum au început să discute, cu vădită îngrijorare, despre același subiect, al eutanasierii câinilor din curtea casei, dacă nu li s-a comunicat aceasta?

Așadar, moderatoarea transmite public că echipa de producție a emisiunii Mireasă este pet friendly, în ciuda afirmațiilor concurenților emisiunii, care vorbesc despre inițiativa producătorilor de eutanasiere a câinilor, lăudându-se în acest sens cu pisica Mițzi, considerată „mascota emisiunii”.

A omis să menționeze că pisica Mitzi a devenit „mascota emisiunii” tot in urma presiunii publice, ca urmare a revoltelor iubitorilor de animale de pe grupurile de Facebook, care semnalau modul în care aceasta este tratată de producatori și de concurenții de la acea vreme, ca urmare a faptului că acești producători și aceasta moderatoare au sesizat, cu ocazia presiunii publice, oportunitatea de a atrage bazinul de fani pe care pisica Mitzi îi are, la fel cum a omis moderatoarea să spună și că pisica Mitzi este SINGURUL animaluț pe care acești producători îl acceptă prin zonă, restul pisicilor și câinilor zăriți în zona studioului, dispărând rapid din peisaj, tot prin „grija” producătorilor acestei emisiuni.

Mai mult decât atât, moderatoarea a simțit nevoia să facă un apel public către iubitorii de animale să vină să adopte cei 2 caini din jurul platoului emisiunii. De ce?! Atât de „pet friendly” este echipa de producție încât dorește îndepărtarea câinilor? Echipa de producție a emisiunii Mireasă este incapabilă să asigure hrana a 2 câini obișnuiți să trăiască în acea curte?

Nu are această echipă de producție buget pentru hrănirea a 2 câini? Sau dintre cei 80 de oameni, câți are acea echipă de producție „pet friendly”, conform tot spuselor moderatoarei, nu se găsesc 1-2 iubitori de animale care să ia cățeii acasă? Este acea echipă de producție atât de „pet friendly”, încât a fost nevoie de un apel public pentru a se găsi o familie iubitoare pentru cățelușii aceia?

Noi, comunitatea Viperele Vesele, vă sugerăm, stimată doamnă Gherghe, să asigurați hrana celor 2 câini din salariul dumneavoastră, care și așa este nejustificat de mare, comparativ cu raiting-ul emisiunii.

În concluzie, stimată doamnă moderatoare, vă rugăm din tot sufletul și cu toată sinceritatea, NU MAI MINȚI POPORUL, nici pe instagram, nici pe facebook, nici în presa aservită Antenei și nici „cu televizorul”, în caz contrar, ajungeți de râsul întregii țări, dacă nu ați ajuns deja!

@viperele__vesele


About